Ton, Guzmán i Borreda, baixa contra el Reus

La Unió Esportiva Sant Andreu continua treballant de cara la visita de diumenge contra el Reus. El conjunt andreuenc és conscient que toca reaccionar contra un rival que també arriba molt pressionat a Santa Coloma. L’equip ha fet avui la penúltima sessió abans del partit (demà al matí tornarà a entrenar-se al Narcís Sala). Ha estat un entrenament intens i amb molta participació. La sessió ha servit per confirmar que Piti Belmonte tindrà baixes importants per rebre el conjunt del Baix Camp. Malgrat que es troba en la fase final de recuperació, Ton Alcover serà baixa per tercera jornada consecutiva. El migcampista, absent contra el Lleida i l’Olot, no estarà a punt per diumenge. Un altre dels jugadors amb què no podrà disposar Piti és Ivan Guzmán. L’extrem continua arrossegant molèsties en el genoll dret, fruït d’un cop que va rebre en l’entrenament de dilluns. La tercera baixa confirmada és la d’Adrià Borreda. L’exjugador del Gavà s’ha entrenat durant tota la setmana a un ritme inferior als seus companys per unes molèsties al psoes.

Foto: JUDIT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS