Les lesions tampoc estan respectant gaire la Unió Esportiva Sant Andreu en aquest tram de temporada. A la baixa de Lucas Viale (el cop de colze que va rebre en el partit contra el Reus l’obliguen a estar un mínim de sis setmanes de baixa) s’ha afegit ara la de José Antonio Llamas.

El lateral dret vallesà va lesionar-se diumenge contra el Cornellà (al minut 20 de partit va haver de demanar el canvi) i en l’ecografia que s’ha fet aquest migdia s’ha confirmat el pitjor dels presagis. Llamas té una lesió miotendinosa en el bíceps femoral de la cama esquerra.

Un trencament muscular que el tindrà un mínim de sis setmanes allunyat dels terrenys de joc.

La baixa de Llamas és un seriós contratemps per a Piti Belmonte. El tècnic haurà de fer un trencaclosques per recompondre l’equip diumenge contra l’Espanyol B. A la baixa de Llamas i Lucas Viale, cal afegir la d’Ivan Guzmán (té un traumatisme articular al genoll). A més, és molt dubtosa la presència de Joaquín Calderón i Xavi Jiménez. Cap dels dos s’ha entrenat aquest migdia. El primer, que ja no va poder jugar a Cornellà, continua arrossegant molèsties al múscul miontendinós mentre que Xavi té un fort cop al turmell dret.

Foto: JUDIT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS