20 minuts estrepitosos condemnen el juvenil A (6-0)

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va caure de manera contundent en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià (6-0). El juvenil B de l’Espanyol a banda de refrendar la seva condició de líder no va tenir pietat d’un juvenil que en 20 minuts de desconcert va caure golejat.

De fet, els andreuencs van començar bé i fins al primer gol havien plantat cara a un rival que no es trobava gens còmode. Tot va canviar en el minut 24 quan Martí Soler va fer el primer. I és que en tretze minuts, l’Espanyol va fer cinc gols més que deixaven el partit impossible. Al segon temps, l’equip se’n va recompondre (Rubén García va fer els quatre canvis) i el marcador ja no es va moure.

Marc Priego, que va reaparèixer després de l’ensurt que va patir contra el Barça trigarà a oblidar un tram final de primera part en què els andreuencs van estar del tot irreconeixibles. Per part de l’Espanyol, un equip terriblement sòlid, cal destacar Adrián Rivas, que va fer quatre gols, i Javier Puado, que va moure l’equip en la zona de creació abans de ser expulsat per una agressió injustificada.

Els quadribarrats, tot i la derrota continuen en llocs d’ascens, han de reaccionar diumenge en el derbi que els enfrontarà contra l’Europa al Narcís Sala (18.15 hores).

ESPANYOL: Santaló, Gonzalo Ávila, Adrià Giner, Joel Sierra (Jaume Villar 70’), Òscar Melero, Marc Manchón (Álex Bermejo 53’), Jordán Guitérrez, Martí Soler, Rubén Enri, Xavier Puado (Prieto 66’) i Adrián Rivas.

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Pol Fábrega, Cristian Pazo, Jordi Méndez, Pol Huerta (David Ortega 46’), Guillem López, Ferran Roca (Joel Armengol 46’), Albert Párraga (Alberto García 46’), Xavier Pérez (Bryan Ragageles 46’), Kevin Alarcón i Oriol Fernández

ÀRBITRE: Joan Ponce. Va expulsar amb vermella directa Adrián Rivas, de l’Espanyol Va amonestar Marc Manchón (18’), de l’Espanyol i Albert Párraga (12’), Pol Fábrega (35’) i Cristian Pazo (44’), del Sant Andreu

GOLS: 1-0, Marti Soler (24’). 2-0, Adrián Rivas (27’) 3-0, Adrián Rivas (32’) 4-0, Adrián Rivas (35’) 5-0 Adrián Rivas (37’). 6-0, Javier Puado (38’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS