La lliga torna demà al Narcís Sala. La Unió Esportiva Sant Andreu rep demà al migdia el Reus Deportiu (12h). Les dues derrotes consecutives -diumenge a Olot (1-0) i fa quinze dies contra el Lleida (0-1) en territori propi- obliguen als de Piti a reaccionar. El tècnic ha incidit molt durant la setmana que bona part de les aspiracions de la temporada, passen per ser forts com a locals i és per això que ha encoratjat els seus per tal de ser forts al Narcís Sala.

Tot i la dificultat del rival -un equip concebut amb l’única intenció de pujar a segona A i que no amaga l’objectiu-, els andreuencs confien a recuperar les bones sensacions. Ho hauran de fer sense Ton Alcover. Malgrat que es troba en la fase final de la lesió -un trencament al múscul semitendinós-, seria un risc alinear-ho amb la qual cosa Piti ha decidit no incloure’l en una llista en la qual tampoc estaran Adrià Borreda (amb molèsties al psoes) i Ivan Guzmán (problemes al genoll). Per contra, Piti recupera Lucas Viale. El defensa va haver de descansar contra l’Olot perquè va ser expulsat contra el Lleida.

Un cop acabat l’entrenament d’aquest matí, el tècnic ha donat una convocatòria que conformen, com és costum als partits de casa, tots els disponibles. Els 19 jugadors són: Morales, Manu, Llamas, Leal, Artur, Manu Viale, Azparren, Lucas Viale, Jilmar, Jefferson, Víctor, Ibon, Carroza, Xavi Jiménez, Puerto, Calderón, Bruno, Felipe i Nuha. El tecnic descartarà tres jugadors demà al mateix camp.

El Reus arriba a Sant Andreu amb un punt més que els andreuencs -són novens amb catorze punts i a cinc de la quarta plaça- però també acumulen dues derrotes consecutives. Al camp de l’Elx B (2-1) i a casa contra el Nàstic (0-2), en un derbi que ha fet molt de mal.

Un dels protagonistes del partit serà Natxo González. El tècnic reusenc torna a la que va ser casa seva durant quatre temporades i on va guanyar una lliga i va disputar dues lliguetes d’ascens. Tot i això no podrà estar a la banqueta perquè compleix el segon i últim partit de sanció per la seva expulsió contra l’Elx. En les seves files també hi ha dos homes molt estimats per l’afició andreuenca, el central Ismael Moyano (és baixa per problemes als abductors) i el davanter, Edgar Hernández (que apunta l’onze inicial).

Foto: JUDIT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS