Cop dur pel juvenil A que cau contra el Prat

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va perdre una bona oportunitat al Narcís Sala de posar terra de per mig contra el Prat, un equip que es consolida com un dels rivals directes per assolir l’ascens a la divisió d’honor. Els de Rubén García se’n van autocondemnar en una primera part en què al Prat va ser superior i sobretot més efectiu. Un extraordinari gol de Sarmiento -excepcional definició-, una bona rematada de cap d’Iván López, complicaven en excés a la primera mitja hora de partit. Per acabar-ho d’adobar, el partit es posava impossible a fil del descans quan Carlitos marcava un gol estratosfèric des del seu propi camp. El davanter enganxava a Marc Priego avançat i posava un esfereïdor 0-3 al descans.

A la represa, els de Rubén García van dominar amb molta claredat però van trigar a fer el gol que els fes entrar en el partit. Malgrat que l’1-3 no va arribar fins al minut 83’, els andreuencs van estar a punt de salvar com a mínim un punt. I és que quatre minuts després, el mateix Xavi Pérez, feia un 2-3 que van fer que el Prat acabés demanant l’hora.

Tot i que la derrota no entrava en els plans del conjunt de Rubén García, podria haver estat més greu si el Girona (sorprenent derrota contra el Gavà), un dels grans rivals directes per l’ascens, hagués puntuat. De fet, els quadribarrats conserven la cinquena posició, tot i que el mateix Prat i l’Escola Gironès Sabat s’han apropat (estan ara un punt per sota) perillosament. Dissabte vinent, els de Rubén García tenen un altre d’aquells partits importants perquè visiten el camp del Cornellà, quart, amb tres punts més que ells a la classificació.

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Adrià López (David Ortega 56’), Cristian Pazo, Jordi Méndez, Pol Huerta (Víctor Molina 41’) , Guillem López, Brian Ragageles, Albert Párraga, Oriol Fernández (Kevin Alarcón 41′), Alberto García i Sergio Velarde (Xavi Pérez 41′).

AE PRAT: Iván Rincón, Bascuñana, Albert Montes, Guillermo López, Marc Pulido, Carlos González, Iván López (Vaquerizo 82’), Frank Rodríguez (Pablo Moreno 55’), Guillem Sarmiento (Daniel Cordero 77’), Sergio Preciado (Alfonso Hels 66’) i Carlitos

ÀRBITRE: Martí Ferrer. Va amonestar Jordi Méndez (44’), Cristian Pazo (54’), Kevin Alarcón (68’)i Guillem López (80’), del Sant Andreu; i Sergio Preciado (27’), Guillermo López (49’), Pablo Moreno (63’), Albert Montes (68’), Carlos González (86’), Iván Rincón (87’) i Bascuñana (89’), del Prat.

GOLS: 0-1, Guillem Sarmiento (18’). 0-2, Iván López (26’). 0-3, Carlitos (39’). 1-3, Xavi Pérez (83’). 2-3, Xavi Pérez (87’)

Foto: Martín Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS