El derbi juvenil té color quadribarrat

La millor manera que tenia el juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu de passar plana a la derrota contra l’Espanyol era emportant-se el derbi. Dit i fet. Els de Rubén García van derrotar l’Europa i van obtenir quelcom més que tres punts contra el gran rival barceloní. Després d’una primera part molt igualada -Marc Priego va estar providencial en refusar una rematada de Guti en immillorable posició-, els andreuencs van avançar-se només començar la segona part. Va ser després d’una centrada per la banda que el defensa escapulat, Miki que es va acabant introduint la pilota en la seva pròpia porteria.

Arran del gol, el Sant Andreu va saber controlar el partit. L’Europa, fins aquell moment tancat esperant sorprendre en algun contracop, va estirar línies però sense arribar a l’àrea de Marc Priego. Els de Rubén van ser prou hàbils per contemporitzar i van sumar tres punts més que els permeten va defensar bé el botí, amb ordre, fins al final. El partit mereixia segurament un empat pel joc i ocasions d’ambdós conjunts, però l’acció inicial del segon temps va decidir un triomf local. La victòria permet als andreuencs guanyar un lloc a la classificació (ara són cinquens superant la Damm). La setmana vinent visiten el camp de l’Hospitalet que porta tres jornades sense conèixer la victòria.

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Adrià López, Pazo, Jordi Méndez, Pol Huerta, Guillem López, Brian (Velarde 55′), Joel (Ortega 79′), Oriol Fernández (Xavi 73′), Alberto García i Kevin (Parraga 67′).

CE EUROPA: Jaume Maillo, Dani, Juandi, Royuela (Miki 46′), Vera, Víctor, Pol (Jordan 58′), Jordi Ros (Sasson 58′), Guti, Prats i Soto (Requena 75′).

ÀRBITRE: Israel Simón del Pino. Va amonestar Jordi Méndez (11’), Brian (20’) i Velarde (83’), tots tres del Sant Andreu.

GOLS: 1-0, Miki, en pròpia porta (50′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS