El juvenil A mereix més a l’Hospitalet

El juvenil de la Unió Esportiva Sant Andreu no va poder-se endur els tres punts de la seva visita a l’Hospitalet (1-1). Els andreuencs van merèixer guanyar un partit que van estar a punt de perdre. I és que malgrat portar sempre el pes del partit, la falta de punteria va poder costar cara. De fet, el gol andreuenc va arribar a dos minuts del final quan Oriol Fernández va aprofitar el segon refús del pal en una mateixa jugada. El gol igualava un partit que s’havia complicat al poc de començar la segona part, quan els locals es van avançar en una de les poques oportunitats que van tenir en tot el partit.

El Sant Andreu, que va portar sempre el pes de l’enfrontament, no va defallir i al final va poder salvar un punt contra un rival molt motivat que estrenava tècnic (Jesús Mariano Angoy) a la banqueta després de la destitució d’Ángel Berastain.
Dissabte vinent, els de Rubén García reben el Prat al Narcís Sala. Són tres punts importantíssims perquè els del Baix Llobregat són un dels rivals directes en la lluita per l’ascens.

CE L’HOSPITALET: Ayoub, Rachid Chekkor, Marc Ortí, Santa, Marc Casares, Sergio Vence, Cunillera (Cuesta 86’),Oliveras (Joel López 46’), Tiffon (Altamira 74’), Eslava (Kendrebeogo 82’) i Valero

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Adrià López (Roger Vives 70’), Pazo, Jordi Méndez, Pol Huerta (Párraga 62’), Guillem López (David Ortega 55’), Kevin Alarcón, Joel Armengol, Orio Fernández, Alberto García i Sergio Velarde (Molina 63’)

ÀRBITRE: Carballo Vázquez. Va amonestar Oriol Fernández (16’) i David Ortega (89’), del Sant Andreu.

GOLS: 1-0 Marc Casares (48’). 1-1 Oriol Fernández (88’)

Foto: Martín Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS