Retrobar-se amb la victòria i acabar amb la sequera de cara a porteria. Aquestes són les dues premisses que s’ha marcat la Unió Esportiva Sant Andreu en vista el partit que ha de jugar demà contra l’Espanyol B (17 hores).

El conjunt andreuenc sap que l’única manera de fer bo el punt que es va aconseguir diumenge passat a Cornellà és retrobant-se amb el triomf al Narcís Sala i és per això que s’ha conjurat per canviar la dinàmica.

L’equip ha fet autocrítica durant la setmana i ha tractat d’unir-se més en vista un partit que vol que sigui un punt d’inflexió per reaccionar en el campionat. Malgrat l’entitat del rival -l’Espanyol arriba al Narcís Sala líder a la classificació i com l’equip més golejador- i les lesions -Llamas que té per sis setmanes s’afegeix a la de Lucas Viale i Guzmán-, el grup confia cegament en què la ratxa canviarà aquesta jornada.

Piti Belmonte ha dirigit aquest matí una última sessió preparatòria i ha donat una llista en què finalment no està Calderón. L’alacantí s’agefeix a les absències dels lesionats Lucas Viale i Llamas. Per la seva part, Iván Guzmán ha entrat en la convocatòria però serà dubte fins l’últim moment perquè s’ha entrenat a un ritme inferior durant tota la setmana. La llista és de divuit jugadors: Morales, Manu, Leal, Artur, Manu Viale, Azparren, Jilmar, Víctor, Ibon, Carroza, Ton Alcover, Borreda, Xavi Jiménez, Puerto, Guzmán, Bruno, Felipe i Nuha.

L’Espanyol arriba a Sant Andreu líder després de derrotar la setmana passada amb solvència el Nàstic (2-0). El conjunt de Lluís Planagumà és el màxim golejador del grup (22) en bona part gràcies a Jairo Morillas que també és el pitxitxi del grup amb vuit gols. A banda de recuperar Luque (sancionat la setmana passada), el fet que no hi hagi lliga a primera divisió permet als blanc-i-blaus disposar del central Eric Bertrand i del mitjapunta, Joan Jordan dos jugadors que habitualment són convocats pel primer equip i que Sergio González (igual que Jairo) ha fet debutar aquesta temporada a la primera divisió. Quan el partit contra els tarragonins també recupera Àngel Martínez i Rober Correa mentre que Railo és baixa per sanció.

Xavi Puerto s’enfrontaran als que van ser els seus companys la temporada passada, mentre que Luis Blanco (ajudant de Planagumà) tornarà al club on va retirar-se com a jugador i s’enfrontarà al tècnic (va ser segon de Piti al Badalona) que li va donar l’alternativa a les banquetes. El partit, que es juga a les cinc de la tarda, serà arbitrat pel mallorquí Ripoll Solano

Foto: JUDIT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS