Els capitans, convençuts de la reacció

Els quatre capitans de la Uníó Esportiva Sant Andreu (Morales, Xavi, Ton Alcover i Lucas Viale) es mostren convençuts que l’equip superarà aquest mal moment. Treball, unió i compromís diuen que són les úniques claus per acabar amb la ratxa de quatre jornades sense conèixer la victòria: Tots estem treballant fort per canviar aquesta dinàmica. Diumenge ens visita un gran equip. És l’escenari idoni per canviar-la i per començar a mirar cap a dalt“, qui parlar és José Miguel Morales. El gran capità andreuenc sap del que parla. En la seva extensa carrera, les ha vist de tots els colors i el consell que dona és clar: “En situacions així, hem d’estar més junts que mai. Al vestidor ho estem” En termes semblants va expressar-se Xavi Jiménez: “Treball, humilitat i personalitat són les úniques claus que conec en aquests casos” El davanter, que ha estat pare aquesta setmana, explica que el vestidor ha estat autocrític: “Sempre hem d’exigir-nos més. Això no vol dir que no haguem treballat bé. Al contrari, hem de reforçar les moltes coses que hem fet bé i millorar en allò que no ens ha permès guanyar partit.” I creu que ara és quan l’equip i els jugadors “més personalitat” hem de tenir.

Ton Alcover també té clar que la situació requereix treballar més fort que mai: “Quan les coses no surten sempre s’ha de donar una mica més. Aquest és el camí.” El migcampista diu que en les últimes setmanes l’equip “està molt ficat i treballant de valent” i es mostra convençut que aquesta setmana es trencarà la ratxa.“ Finalment, Lucas Viale també es mostra optimista: “Hem de fer bo el punt de Cornellà i la manera és guanyar l’Espanyol B”. El central admet que és dur no poder ajudar des del camp (el cop de colze que va rebre contra el Reus el tindrà un mínim de sis setmanes allunyat dels camps) però no amaga que és “quan més units han d’estar” i creu que amb aquesta actitud: “Ho tirarem endavant.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS