Lucas Viale estrena màscara

Una de les novetats de l’entrenament d’aquest matí ha estat veure Lucas Viale entrenar-se al mateix ritme que la resta dels seus companys. El central continua recuperant-se del trencament ossi en la regió orbitària i malar del maxil·lar dret que es va fer en el partit contra el Reus. Malgrat que es troba en la meitat de la seva recuperació (el diagnòstic parlava de sis setmanes), Lucas tracta d’escurçar els terminis. El fet de poder entrenar-se amb la mascara (fins que no ha baixat la inflamació en la zona no se l’ha pogut fer a mida) és una gran notícia pel jugador i també per l’equip. “Les sensacions són molt bones. Es tracta de protegir la zona de possibles cops i de poder anar fent el mateix treball que la resta dels companys.” Lucas segueix un pla d’entrenament específic amb l’únic objectiu de no perdre la forma mentre està allunyat dels terrenys de joc. Per la seva part, José Antonio Llamas (l’altra lesionat de llarga durada) evoluciona segons els terminis previstos del trencament muscular que es va fer en el partit contra el Cornellà.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS