Bon punt per al juvenil A en un partit discret

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu no va poder passar de l’empat en un partit força discret contra el Manlleu al Narcís Sala. Els de Rubén García van jugar una mica precipitats en una primera part força igualada. Tot i això van tenir dues bones oportunitats però no les van saber materialitzar.

A la represa, el partit va seguir amb el mateix guió. La falta de paciència dels andreuencs i la consegüent precipitació van donar ales a un Manlleu necessitat de punts. Els osonencs han gaudit de bones oportunitats per posar-se per davant al marcador. Un xut al travesser de Roger Verdaguer,el seu millor jugador, i dues fantàstiques aturades del porter Marc Priego van impedir que el Manlleu tingués premi en una segona part en què van ser superiors.
Malgrat no estar encertats, els andreuencs sumen un punt que els permet mantenir una situació de privilegi per tal d’assolir l’ascens a la divisió d’honor.

UE SANT ANDREU: Marc Priego Roger Vives, Pol Fábrega (Kevin Alarcón 59’), Pol Huerta, Jordi Mendez, Ortega (Polo 70’) , Cristian Pazo, Albert Párraga (Nico 88’), Xavier Pérez, Alberto García i Molina (Brian Ragageles’).

MANLLEU: Carbó, Franquesa, Abad, Cunill (Martínez 75’), Bonet, Costa, Matas (Boadi 76’), Sala ( Salarich 79’), Gyabaa (Piella 59’), Verdaguer i Castillo.

Àrbitre: David Congost Larrosa. Va ensenyar targeta groga a Verdaguer, del Manlleu (79’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS