El juvenil A reacciona amb una clara victòria a Cornellà

No havia estat una bona setmana per al juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu. La derrota a casa contra el Prat al Narcís Sala va ferir l’orgull dels jugadors andreuencs. Malgrat que visitaven el camp d’un dels equips més complicats de la categoria, els de Rubén García necessitaven rescabalar-se a Cornellà. I ho van fer amb una victòria d’autoritat (0-3). Un gol de Xavi Pérez a les acaballes de la primera part, feia justícia segons els mèrits que van fer els dos equips a la primera part.

A la represa, els quadribarrats van mantenir la concentració i, de nou, Xavi Pérez posava terra de per mig amb una altra diana. El davanter, que ha marcat quatre gols en els últims dos partits, certificava el seu bon moment i encarrilava un partit que va quedar del tot sentenciat quan Alberto García superava el porter Jaime.
La victòria permet als andreuencs mantenir-se en la cinquena posició malgrat que empatats a punts amb el quart, precisament el Cornellà. Els de Rubén García es retroben amb la victòria després de dues setmanes abans de rebre la setmana vinent el Manlleu (un dels equips de la zona baixa) al Narcís Sala.

Cornellà: Jaime, Sergi Santiesteban, Diaby, Cubedo, Jair (Palomar 46’), Aparicio (Latorre 71’), Serroukh (Rubén García 67’), Moreno (Younes 46’), Pasquina, De Juan i Víctor García

Sant Andreu: Marc Priego, Adrià López, Pol Huerta, Jordi Méndez, Cristian Pazo, Guillem López (Párraga 74’), Brian Ragageles (Velarde 64’), Kevin Alarcón (Ortega 52’), Alberto García, Roger Vives (Pol Fábrega 72’), i Xavier Pérez

GOLS: 0-1 Xavier Pérez 44’). 0-2 Xavier Pérez (60’), 0-3 Alberto García (69’).

ÀRBITRE:López Jiménez. Va amonestar Aparició, Diaby, Palomar,Cubedo i Serroukh, del Cornellà; i Kevin Alarcón, Roger Vives, Guillem López i Adrià López, del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS