Era l’últim partit de l’any al Narcís Sala i malgrat que la Unió Esportiva Sant Andreu es volia acomiadar del seu públic amb una victòria aquesta no va arribar. De fet, va ser l’Huracán qui va confirmar la seva condició de bèstia negra dels andreuencs emportant-se de nou els tres punts del Narcís Sala. La derrota posa fi a cinc jornades d’imbatibilitat dels andreuencs -no perdien des del 2 de novembre quan el Reus també va endur-se els tres punts de Sant Andreu- i deixa a l’equip de Piti, en la catorzena posició.

El partit va estar sempre condicionat per les moltes absències amb les quals el tècnic andreuenc va haver de preparar el partit. A les lesions de Nuha i Bruno es van afegir també les baixes de Calderón i Borreda, que arrossegaven molèsties. Amb Xavi Jiménez com a únic davanter, Piti no va tenir altra opció que avançar Víctor i donar les bandes a Felipe i Jeferson, que tornava a l’equip deprés d’onze jornades.

La primera part va ser molt igualada, amb molt desgast físic dels dos equips però amb poques oportunitats de gol. De fet, cap dels dos porters va haver d’intervenir. L’Huracán només va apropar-se en una jugada que (malgrat acabar en la xarxa) va ser anul·lada per falta prèvia mentre que el Sant Andreu no trobava el camí per arribar a l’àrea rival. A la mitja hora, l’àrbitre va perdonar l’expulsió a Fali per un cop de colze a Xavi Jiménez (només li va ensenyar la groga) mentre que Carroza també va fer encendre les alarmes quan va caure estabornit al camp per una puntada al cap (involuntària) d’un defensa rival. Dues jugades que evidenciaven la intensitat amb què s’estava jugant el partit.

A la represa, el partit seguia per la mateixa dinàmica fins que en una jugada a pilota aturada (falta molt ben llançada per Jesús Rubio que enviava impecablement a la xarxa San Julián) els valencians es posaven per davant. El gol va fer mal al Sant Andreu i va donar molta confiança al conjunt visitant. Els de Piti van buscar l’empat però el partit es va acabar quan en una contra, Pablo Vidal feia el segon i deixava el partit impossible (81’). El xut de Ton Alcover al travesser, ja en temps de descompte, va ser intranscendent per a un Sant Andreu que encaixava una derrota que posa a fi a cinc jornades sense perdre. L’equip clou l’any aquest cap de setmana al camp de l’Olímpic de Xàtiva. Allà, l’equip s’ha d’aixecar.

UE SANT ANDREU: Morales, Lucas Vale, Manu Viale, Azparren (Guzmán 64’), Jilmar, Carroza (Ton Alcover 78’) Ibon, Felipe, Jefferson (Puerto 68’), Víctor i Xavi Jiménez,

HURACÁN VALÈNCIA CF: Paco, Javi Barrio Fali, Ruso, Gomis, Sanjulián, Julià (Pablo Vidal 72’), Jesús Rubio (Cifo 86’), Peris, Tariq (Javi Boix 80’) i Javi Navarro

ÀRBITRE: Cuadra Fernández (Mallorca) Va expulsar per doble groga Fellipe (63 i 88’), del Sant Andreu.. Va ensenyar targeta groga a Azparren (22’); i a Tomás Ruso (7’), Fali (30’), Julià (37’), Javi Barrio (63’) i Peris (79’), del Huracán.

GOLS: 0-1, San Julián (59’). 0-2 Pablo Vidal (82’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS