El fet que aquesta temporada hi hagi jornada just abans de Reis, ha canviat la planificació dels diferents equips de la segona divisió B. La Unió Esportiva Sant Andreu és molt conscient de la importància del partit de diumenge contra l’Elx (12.00 hores) i és per això que els jugadors s’han exercitat avui i també ho faran demà.

Aquest matí, Rubén García ha dirigit una sessió preparatòria amb la pilota com a gran protagonista. Diferents circuits i treball físic en un entrenament que també serveix per veure com evolucionen els diferents lesionats. En la sessió van participar cinc jugadors del juvenil: Marc Priego, Jordí Méndez, Joel Armengol, Brian Regageles i Alberto Fernández.

L’equip també s’exercitarà demà, el primer dia de l’any. Els jugadors han estat citats a les sis de la tarda al Narcís Sala. Serà l’avant penúltim entrenament abans del partit de dissabte contra l’Elx B.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS