L’equip torna a la feina

La Unió Esportiva Sant Andreu ha iniciat aquesta tarda els entrenaments. Després de gaudir d’una setmana de vacances i de celebrar el Nadal, els jugadors han tornat a la feina. A les sis de la tarda s’han retrobat al Narcís Sala i mitja hora més tarda ja han fet els primers exercicis a la gespa sota les ordres de Rubén García. El tècnic està molt pendent de l’evolució dels diferents lesionats. Calderón, Bruno, Xavi Jiménez, Borreda i Llamas han entrenat a un ritme inferior al dels seus companys.
En aquesta primera sessió després de Nadal han participat cinc juvenils: Brian Ragageles, Jordi Méndez, Joel Armengol -aquests tres van viatjar la setmana passada a Xàtiva-, Alberto García i el porter Marc Priego.

El tècnic andreuenc ha planificat una setmana intensa de treball per tal de preparar el partit de diumenge vinent (es jugarà a les 12 hores, al Narcís Sala) contra el filial de l’Elx. L’equip demà farà doble sessió de matí i tarda. El dia 31 entrenarà al matí, el dia d’Any Nou a la tarda mentre que divendres i dissabte ho farà en sessió de matí.

Serà el debut de Rubén García davant l’afició andreuenca en el partit que clourà la primera volta de la lliga. Per aquest enfrontament és baixa segura Ibon Gutiérrez que ha estat castigat amb un partit per l’expulsió que va sofrir contra l’Olímpic de Xàtiva.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS