Lucas Viale, la gran novetat contra l’Eldenc

Amb el mateix esperit que fa quinze dies a Saragossa. D’aquesta manera afronta la Unió Esportiva Sant Andreu el desplaçament a Elda (demà a les 17 hores). L’equip sap que la millor manera de fer bo l’empat contra el Mallorca B al Narcís Sala el passat diumenge és obtenint la victòria com a visitant i és per això que durant la setmana s’ha parlat molt de la importància d’endur-se els tres punts del camp de l’Eldenc.

Després de fer aquest matí l’última sessió preparatòria de la setmana al Narcís Sala, l’equip ha sortit a les 12 del migdia en direcció a Elda. Els de Piti confien a recuperar la punteria, l’aspecte clau per acabar refrendant la reacció de les últimes jornades. Les bones estadístiques defensives (ja són quatre els partits consecutius mantenint la porteria a zero) són el gran aval d’un equip que és conscient que ha de fer un pas endavant en l’aspecte golejador.

Pel partit contra l’Eldenc, Piti Belmonte no podrà disposar ni de José Antonio Llamas ni tampoc de Xavi Jiménez, que continua arrossegant molèsties als isquiotibials. També cau de la llista Ton Alcover que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. En canvi torna Manu Viale, que va haver de descansar contra el Mallorca pel mateix motiu.

La gran novetat de la convocatòria és el retorn de Lucas Viale. Malgrat que els pronòstics parlaven de sis setmanes -en el partit contra el Reus va tenir un trencament ossi en la regió orbitària i malar del maxil·lar producte d’un cop de colze-, el central ha escurçat els terminis i ha demanat ser inclòs en la llista. En cas de jugar ho farà amb la màscara amb la qual ha estat treballant durant l’última setmana.

La llista de setze convocats la formen els següents jugadors: Manu, Morales, Jilmar, Azparren, Lucas Viale, Juanma Viale, Carroza, Ibon, Víctor, Guzmán, Calderón, Felipe, Puerto, Bruno, Adrià Borreda i Nuha.

L’Eldenc, penúltim a la classificació amb quatre punts menys que els andreuencs, ha insistit molt durant la setmana en la importància de sumar els punts al seu estadi per anar escalant posicions. El de demà serà el cinquè partit de Toni Aparicio -va suplir al duet que formaven Fran Yeste i Rubén Albes- a la banqueta. Dues derrotes -Huracán (0-1), Nàstic (2-0)- un empat -Elx B (0-0)- i una victòria -a Xàtiva (0-1)- són el bagatje d’ún tèncic molt experimentat al grup. Respecte de l’últim part a Tarragona recuperen el veterà davanter Quini. Per contra, perden el central Pepe Mora. El seu recanvi podria ser l’exespanyolista, Toni Soldevilla. El partit, que tancarà la jornada, serà arbitrat pel col·legiat murcià Campos Salinas.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS