Futbol femení

Nova derrota del femení A que no reacciona

Futbol femení

El femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu continua en caiguda lliure. El conjunt de Xavier Peris va encaixar la sisena derrota consecutiva (quarta al Narcís Sala on només han guanyat un partit) contra el Son Sardina balear (0-3). Una circumstància que els ha convertit en el nou cuer de la classificació. Tot i la derrota, el resultat va ser una mica enganyós perquè fins al primer gol (Nani rematava de cap a la sortida d’un córner), el conjunt andreuenc va tenir les seves opcions però no va saber materialitzar-les. Fins a tres oportunitats clares va tenir Núria Vila per avançar les andreuenques.

Al minut 25, va haver-hi una jugada que va poder canviar el desenllaç del partit. Carla Sagré va superar tres rivals i va fer una passada a l’espai a Vila que es quedava en posició immillorable per marcar però l’àrbitre assistent va assenyalar un inexistent fora de joc. En la jugada següent, el Son Sardina s’avançava al marcador amb una rematada de cap. Sense temps a refer-se del cop, l’àrbitre assenyala com penal una caiguda de la mateixa Nani que Tania Sánchez transformava en el 0-2.

A la segona part, el Sant Andreu va alternar atacs en llarg amb combinacions molt elaborades, però la recompensa no va arribar. Als últims 20 minuts, el Sant Andreu va decidir canviar el sistema amb menys efectius al darrere i arriscant més en atac però malgrat que va acabar el partit assetjant  l’àrea rival, el Son Sardina va fer el 0-3 en l’últim minut i quan ja agonitzava l’enfrontament. La derrota deixa en una situació delicada el Sant Andreu que en deu jornades de lliga només ha fet sis punts.

UE Sant Andreu: Natalia López, Clara Bujella. Gemma Castells, Alba Esquena, Marta Zaragoza (Michelle Sorestrom 75’), Mariona Masferrer (Marlene Villanueva 65’), Carla Sagre; Jessica León, Carla Borrás (Carla Torras 65’), Laia Castilla i Nuria Vila (Laura Rossell 77′)

AD Son Sardina Hospital Clinic Balear: Marta Darder, Patri Salom. Sonia Baidez, Nani Haces. Claudia Nicanor, Fanny Sánchez. Isa Naranjo. Tania Sánchez, Ana Aranda (María Serra 46’), Jessy Casas i Chloe Serra (Marta Balle 79’).

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique

Goles: 0-1, Nani Haces (26’); 0-2, Tania Sánchez (34’); 0-3, Jessy Casas (89’).

Més en Futbol femení

futfem

El Femení no aixeca el cap (2-3)

Premsa4 d'abril de 2016
reches

Empat agredolç del Femení (1-1)

Premsa21 de març de 2016
UESA_FutbolFemeníCartellA3OK_Petit

El Sant Andreu potenciarà el futbol femení

Premsa8 de març de 2016
calendar_new

PARTITS CAP DE SETMANA (6-7 JUNY)

admin4 de juny de 2015