Nuha evita la sala d’operacions

Després d’examinar les diferents proves mèdiques -aquesta tarda se li ha fet una ressonància magnètica-, els metges han decidit que Nuha Marong no hagi de ser intervingut. Malgrat que les proves han confirmat el diagnòstic inicial (té una luxació acromioclavicular completa a l’espatlla dreta) l’evolució de la lesió en els dos primers dies ha estat molt bona. Així es considera que amb tractament conservador el jugador es recuperarà sense la necessitat de passar per la sala d’operacions. De fet, si tot evoluciona segons els terminis previstos, en un període de quatre setmanes el davanter de Santa Coloma de Farners podria tornar als terrenys de joc.

D’altra banda, Bruno Vinicius estarà entre quinze i vint dies de baixa. Les proves a les quals s’ha sotmès avui han confirmat que l’exjugador del Madrid C té una microruptura (d’uns sis mil·límetres) en el bíceps femoral de la cama esquerra. D’entrada, està descartada la seva participació pel partit de diumenge contra l’Huracán i també el següent al camp de l’Olímpic de Xàtiva.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS