Nuha i quatre juvenils entren en la primera llista de Rubén García

La Unió Esportiva Sant Andreu disputa demà a Xàtiva l’últim partit de l’any. Serà el debut del nou entrenador, Rubén García, en un partit que estarà marcat per les baixes i per la necessitat de sumar després de la derrota a casa contra l’Huracán (0-2).

L’exentrenador del juvenil no tindrà un debut plàcid i és que les baixes han condicionat la seva primera convocatòria. L’entrenament d’aquest matí, l’últim abans del partit, ha servit per confirmar que respecte l’últim partit també són baixa Víctor Alonso i Xavi Jiménez. Dos trencaments musculars fan que s’afegeixen a les lesions de Calderón, Bruno, Llamas i Adrià Borreda. Sis absències a les quals s’han de sumar les dels sancionats Felipe (expulsat) i Azparren (va veure la cinquena groga). Amb aquest panorama, Rubén no ha tingut altre remei que recórrer al juvenil A, equip al qual coneix perfectament, perquè el va entrenar fins diumenge.

Finalment, seran quatre els juvenils que entren en la llista de setze convocats. Es tracta de Jordi Méndez (defensa), Joel Armengol (migcampista), Brian Ragageles (extrem) i Oriol Fernández (davanter). L’altra novetat de la primera llista del nou entrenador és el retorn de Nuha Marong. El davanter centre ha demanat l’alta voluntària per poder estar en l’últim partit de l’any. Fran Leal i Artur es queden fora (per decisió tècnica) d’una llista que completen els altres dotze jugadors disponibles.

Els convocats són: Morales, Manu, Lucas Viale, Juanma Viale, Jilmar, Jordi Méndez, Carroza, Ibon, Ton Alcover, Joel Armengol, Jefferson, Brian Ragageles, Xavi Puerto, Guzmán, Nuha i Oriol Fernández

L’equip sortirà a les tres del migdia cap a Xàtiva. Allà els espera un equip que també té la necessitat de sumar punts (en té dos menys que els andreuencs) perquè es troba a un punt de les posicions de descens. L’equip d’Alejandro Sandrini ha sumat 11 dels 18 punts que té al Municipal de la Murta on ha guanyat l’Olot (1-0), el Saragossa B (1-0) i l’Elx (1-0) i ha empatat contra l’Alcoià (1-1) i el Cornellà (1-1).

El partit es jugarà a les 16.30 hores i serà arbitrat pel col·legiat murcià Nicolás Espejo.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS