Nuha, pendent de més proves per saber si ha de ser intervingut

Les primeres proves que se li van fer a Nuha Marong, un cop l’equip va arribar a Barcelona -només arribar a Sant Andreu a les dues de la matinada el jugador i el metge del primer equip es van desplaçar a la clínica- van confirmar la lesió que es va fer al Nuevo Pepico Amat d’Elda. El davanter té una luxació acromioclavicular completa a l’espatlla esquerra. El futbolista està a expenses d’una ressonància magnètica que es farà demà al migdia que determinarà si la lesió requerirà intervenció o si, en canvi, s’apostarà per un tractament conservador. En funció del diagnòstic final es determinarà el període de baixa el jugador que haurà d’estar amb el braç immobilitzat.

Pel que fa a Bruno Vinicius té una distensióen el múscul isquiotibal de la cama dreta. El jugador també serà sotmès demà a una ressonància per saber l’abast real de la microruptura. Els dos jugadors estan del tot descartats per jugar diumenge contra el Huracán.

FOTO: ERNESTO SÁNCHEZ/DIARIO INFORMACIÓN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS