Rubén García, nou entrenador del primer equip

La Unió Esportiva Sant Andreu comunica que Piti Belmonte ha deixat de ser l’entrenador del primer equip. La directiva ha fet saber la decisió a l’entrenador aquest mateix dilluns després d’acabar la sessió preparatòria.

El club vol agrair al tècnic la tasca i la professionalitat que ha mostrat en els quatre mesos i mig que ha estat al capdavant del primer equip. La falta de resultats i la necessitat d’un revulsiu han obligat a prendre una decisió traumàtica.

El club vol informar que Rubén García Vilagrasa, el tècnic del juvenil A, agafarà les regnes del primer equip de manera immediata. Demà al matí dirigirà el seu primer entrenament i el cap de setmana dirigirà l’equip al camp de l’Olímpic de Xàtiva.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS