Rubén García: “Sóc jove però em sobren ganes, il·lusió i treball”

Rubén García Vilagrasa ha dirigit aquest matí la primera sessió com a entrenador de la Unió Esportiva Sant Andreu. El tècnic assegura que afronta el repte eternament agraït a la directiva: “Quan m’ho van proposar no m’ho esperava. És una oportunitat única, un repte molt gran i espero tornar la confiança que han dipositat en mi.” Rubén creu que la seva edat (té 26 anys) no és un handicap: “Els que diguin que sóc inexpert a la categoria tenen raó perquè no he entrenat mai a segona B; tot i això si no em sentís preparat, no hauria acceptat el repte.”

Rubén creu que el fet d’estar tants anys al club, aquesta és l’onzena temporada com a entrenador del futbol base, és un factor que juga a favor seu: “Hi ha jugadors com Jilmar, Víctor, Marc als que he entrenat en la base. Després d’onze anys al club, que em facin entrenador del primer equip és un somni.”

Quan se li pregunta pels objectius, Rubén és contundent: “Ara l’únic que em preocupa és guanyar dissabte a l’Olímpic de Xàtiva. És el gran objectiu; remar tots en la mateixa direcció i tornar amb els tres punts.”

El nou entrenador quadribarrat confia en què l’equip reaccionarà: “Per sort he vist molts partits i penso que l’equip mereix més del que té a la classificació i i demana a l’afició que “animi com ho ha fet sempre; ara és quan més units hem d’estar.”

Rubén García Vilagrasa (Barcelona. 05/04/1988)

TRAJECTÒRIA A LA UE SANT ANDREU

 • 2014/15 Juvenil A
 • 2013/14 Cadet A/Juvenil A
 • 2012/13 Cadet A
 • 2011/12 Infantil A
 • 2010/11 Infantil A
 • 2009/10 Infantil A
 • 2008/09 Infantil A
 • 2007/08 Infantil B
 • 2006/07 Benjamí A
 • 2005/06 Benjamí A*
 • 2004/05 Benjamí A*

Els dos primers anys va ser a la Ferran Martorell, el futbol base del qual es va fusionar amb la Unió Esportiva Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS