Amb la sensació d’haver aconseguit un bon punt en un camp difícil però amb la convicció que s’ha de començar a sumar de tres en tres. D’aquesta manera afronta demà la Unió Esportiva Sant Andreu la seva visita a la Feixa Llarga. Un enfrontament que com està passant en les últimes jornades torna a ser de màxima dificultat per als andreuencs. L’Hospitalet res té a veure amb aquell equip de formació que es presentava com a cuera al Narcís Sala, en la primera volta. Kiko Ramírez ha donat solidesa a uns riberencs que es troben en el millor moment de la temporada. Set partits sense conèixer la derrota -Saragossa B (2-2), Mallorca (0-1), Eldenc (2-0), Huracán (1-1, Olímpics de Xàtiva (1-0), Elx (3-0) i Nàstic (0-0)- l’han col·locat a només quatre punts d’un play-off d’ascens que ja van disputar la temporada passada.

Tot i això, els andreuencs aniran a la Feixa Llarga amb la clara intenció de retrobar-se amb la victòria. Rubén García reconeix la dificultat del rival però és mostra optimista: “L’equip està treballant molt bé. Ens enfrontem a un molt bon equip en un bon moment, però jo confio molt en els meus jugadors. Necessitem encadenar un parell de victòries i seria un triomf de molt mèrit. Viatgem amb aquesta intenció.” Respecte al partit de dissabte passat contra el Vila-real, el tècnic recupera els sancionats Lucas Viale, Carroza i Víctor. Malgrat tot, una setmana més, Rubén no podrà disposar de tots els efectius, recuperats els sancionats torna a perdre per aquest partit Llamas i Calderón. Els dos jugadors van tornar lesionats de terres castellonenques i s’han entrenat a un ritme inferior durant la setmana. Finalment, no han entrat en una llista que el tècnic ha donat un cop completat l’entrenament d’aquest matí. A les absències de Calderón i Llamas, s’afegeix la del també lesiónat, Adrià Borreda. Els 18 convocats són: Manu, Morales, Jilmar, Lucas Viale, Azparren, Jefferson, Juanma Viale, Carroza, Ibon, Ton Alcover, Felipe, Nuha, Rubén Martínez, Guzmán, Víctor, Xavi Jiménez, Puerto, Bruno i Nuha.

El partit, que començarà a les dotze, serà força especial pels germans Viale. Els dos guarden un bon record d’un club en què han passat bona part de la seva carrera. Lucas, dues temporades i mitja, en dos anys diferents; mentre que Juanma, les cinc últimes de manera ininterrompuda. Tots dos van arribar aquest estiu al Sant Andreu. El partit serà dirigit pel col·legiat canari Raúl Martín González Francés, debutant aquesta temporada a la categoria.

Foto: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS