Clara victòria del juvenil A contra la Blanca Subur

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va derrotar clarament la Blanca Subur en un partit clau per mantenir-se en les posicions d’ascens. Els andreuencs van ser els clars dominadors però els va faltar encert en els últims metres. De fet, van tenir fins a quatre oportunitats en una primera part, on la superioritat local va ser molt manifesta. Tant aproximar-se i tant buscar el gol, va tenir la seva recompensa cap a la mitja hora de joc. Després d’una bona jugada col·lectiva per banda esquerra, Oriol Fernández va rebre la pilota dins de l’àrea i el seu xut va ser desviat per un defensor al fons de la xarxa. Les úniques oportunitats que va tenir la Blanca Subur (tot i ser el cuer venia d’empatar contra el Barça) en aquesta primera part han estat en dos córners, en una falta lateral i al contraatac sense inquietar gaire Marc Priego. Amb l’1-0 es va arribar al descans. A la represa, la Blanca ha collat molt buscant l’empat i al Sant Andreu ha hagut de treballar de valent, sobretot defensivament. Malgrat que Priego no ha hagut de fer cap intervenció de mèrit, sempre va estar present la sensació que el partit no havia acabat. El gol de la tranquil·litat no arribava tot i que els locals van disposar de les botes de Velarde i d’Alberto, de dues grans oportunitats per fer el segon. Fins que al minut 84, després d’una altra jugada molt bona jugada col·lectiva, Alberto va fer un passi espectacular a Kevin que en arribar a línia de fons, va fer la passada enrere perquè Roca (que tornava després de dos mesos per lesió) fes a plaer el 2-0 definitiu.

La victòria permet al conjunt quadribarrat retallar diferències amb l’Escola Gironès Sabat, un dels rivals per l’ascens i que aquesta setmana ha empatat Reus (2-2). Els andreuencs estan ara a dos punts. Els de Fredi Osorio i Josep Llop tornen a jugar al Narcís Sala, dissabte vinent. Reben l’Escola de Futbol Mataró que aquest cap de setmana va donar la sorpresa empatant contra el Barça a la Ciutat Esportiva (2-2).

UE Sant Andreu: Marc Priego, Roger Vives, Jordi Méndez, Nico Costa (Pol Huerta 79’), Cristian Pazo, Guillem López, Joel Armengol (David Ortega 51’), Brian Ragageles (Sergio Velarde 66’), Alberto García, Kevin Alarcón i Oriol Fernández (Ferran Roca 76’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS