El femení A també cau a Vic i es complica molt la vida

El femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu va encaixar una nova derrota i es complica molt la permanència. Avalat per la bona imatge (que no resultats) en els últims enfrontaments, l’equip visitava el camp del Vic, un dels rivals directes, amb la convicció de puntuar i trencar la dinàmica. La realitat, però va ser una altra. Les osonenques van sentenciar en els últims deu minuts i deixen les andreuenques en una situació molt complicada (3-1).

Les jugadores de Sergio Martínez i Roberto Merchán van sortir amb molta intensitat i portant el control de joc. L’objectiu era avançar-se en el marcador i gràcies a un molt bon inici ho van aconseguir. Va ser al quart d’hora de joc quan Carla Sagré va batre Judith amb un xut creuat. Var ser un bon gol després d’una molt bona assistència de Marlene per banda.
Les andreuenques, amb el marcador a favor, van recular i el Vic va passar a portar la iniciativa. A 10 minuts pel descans, Carleta després d’una bona acció personal va empatar amb un xut llunyà que va entrar per l’escaire.A la represa, el Vic va fer un pas endavant i esperonat per l’empat va ser el clar dominador del partit. Les andreuenques també han tingut les seves oportunitats però ni Carla Seagré ni Núria Vila les van poder aprofitar.
El Vic per contra, en el tram final, i de nou mitjançant Carleta va establir el 2-1 en aprofitar la seva superioritat en el joc aeri. La davantera va marcar en el punt de penal després d’una bona centrada. En temps de descompte, i amb el Sant Andreu tractant d’empatar; el Vic va establir el 3-1 en un contracop. La derrota fa més cuer les andreuenques que tenen la salvació a 8 punts.

Vic: Judith Lira, Marta, Júlia (Maria 89’), Estevez, Júlia, Carleta, Carla Martínez (Olga 83’), Judith Rivero (Esther 61’), Aran, Mar i Ester.

Sant Andreu: Natalia López, Eybis Medina, Júlia Jarque, Muka, Anna Llaona, Mariona Marta Zaragoza (Clara Bujella 79’), Michelle (Yanira 45’), Marlene Villanueva (Laia Castilla 45’), Núria Vila i Carla Sagré (Marta Fernández 75’). 

Àrbitre: Cristian López. Va amonestar Olga, del Vic.
Gols: 0–1, Carla Sagré (13’). 1-1, Carleta (32′). 2-1, Carleta (82′). 3-1, Maria (89′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS