El juvenil A confirma la recuperació

Tercera victòria consecutiva del juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu que recupera la quarta posició i manté intactes les possibilitats de tornar a la divisió d’honor. Els andreuencs van obtenir una victòria molt treballada en un dels camps (reduïdes dimensions) més complicats del grup i contra un dels rivals directes en la lluita per l’ascens. Un gol d’Oriol Fernández en l’últim minut de l’enfrontament va certificar un triomf en un camp en què el Gironès només havia deixat escapar quatre punts en tota la lliga.

El partit va ser terriblement igualat i de molta lluita. El partit va ser molt travat i la pilota va poder circular poc a conseqüència d’un terreny de joc que va condicionar molt l’enfrontament. L’equip dirigit per Fredi Om i Josep Llop va interpretar molt bé el partit i va treballar molt. El domini andreuenc a la primera part no es va traduir en el marcador pel poc encert en els metres finals. A la represa, el duel es va igualar molt més, i a partir del minut 65, els locals van començar a collar l’equip quadribarrat. El Gironès – l’equip revelació d’aquesta lliga- va fer una passada endavant en els últims minuts. La bona defensa i Marc Priego, amb dues bones intervencions, van evitar que els locals s’avancessin. Quan semblava que el partit acabar en empat, en un contracop, Oriol Fernández va establir el definitiu 0-1. El davanter va aprofitar una mala sortida del porter per marcar a plaer en l’últim minut. Els andreuencs van saber aguantar el descompte i obtenir un triomf importantíssim. L’equip buscarà la quarta victòria consecutiva, dissabte al Narcís Sala contra el Mollet.

GIRONES SABAT: Balde, Toribio (Antelo 72’), Guillem, Banal, Mas, De Quintana (Vergara 57’), Biel Gasca, Sergi García, Sidibe, Ridao (Devia 84’) i Corominas (Xifra 61’).

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Pol Fábrega, Pol Huerta, Nico Costa (Roger Vives 80’), Jordi Méndez, Guillem López, Kevin Alarcón (Xavier Pérez 75’), Joel Armengol, Sergio Velarde (Brian 65’), Alberto García (Párraga 82’) i Oriol Fernández.

ÀRBITRE: Ibrahim El Abdi Zahnini. Va amonestar Sidibe (69’) i Xifra (79’), del Gironès; i Oriol Fernández (68′), Jordi Méndez (80′) i Roger Vives (89’)

GOLS: 0-1, Oriol Fernández (90’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS