El juvenil A torna a llocs d’ascens

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va aconseguir una meritòria victòria contra el Mataró (1-0). Els quadribarrats van saber sobreposar-se a les set baixes que tenien per lesió i van obtenir un triomf clau que el permet tornar a ocupar posicions d’ascens directe.
La primera part va ser molt igualada, malgrat que els locals van sortir decidits per al partit. De fet, al primer minut van tenir la primera oportunitat, però no la van saber materialitzar. Arran del minut 5, el Mataró es va començar a trobar més còmode i va generar problemes en la sortida de pilota del Sant Andreu. A més, eren perillosos jugant al contracop. Durant l’últim tram de la primera part, els andreuencs van mostrar la seva superioritat però Brian no va saber resoldre dues oportunitats molt clares davant el porter.

La segona part ha estat de clar domini local que han portat sempre la iniciativa. Al minut 58 es posava justícia en el marcador. Va ser quan Nico, al segon pal, marcava després d’un córner llançant per Joel. Després del gol, el Sant Andreu ha continuat buscant el segon. Aquest podia haver arribat a deu minuts del final quan Kevin queia dins de l’àrea fruit d’un penal tan absurd com clar. El penal no s’ha convertit en gol perquè Alberto ha enviat la pilota als núvols. El davanter molt actiu no va tenir sort perquè un minut després va tornar a estar a punt de marcar però no va poder resoldre un mà a mà contra el porter. Tot i això, la victòria es va quedar a casa. Tres punts molt importants que tornen a col·locar el Sant Andreu abans d’afrontar l’important partit contra el Gironès, un rival directe per assolir l’ascens.

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Pol Fàbrega, Pol Huerta, Nico Costa, Sergio Velarde, Guillem López, Joel Armengol, Kevin Alarcón (Mikel Bergerandi 58’), Brian Ragageles (Oriol Fernández 52’), Alberto García (David Ortega 82’) i Ferran Roca (Albert Párraga 68’).

EF MATARÓ: Dani Sánchez, Llavero, Sergi Casals, Marc Cervera, Gisbert (Irigoyen 46’), Castellano, Carlos González (Buitrago 75’), Mario López, Castrillo, Touray i Arevalo

ÀRBITRE: Kilian Krespi. Va amonestar Guillem López (29’), del Sant Andreu; i Marc Cervera (68’) i Irigoyen (77’), del Mataró.

GOLS: 1-0, Nico Costa (58’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS