Fes-te soci per la meitat de preu

La Unió Esportiva Sant Andreu ha engegat la campanya de captació de socis per a la segona volta del campionat. Així tots aquells aficionats que es vulguin fer socis en els pròxims dies pagaran la meitat que l’estiu passat. Aquestes tarifes estaran vigents d’avui fins a final de temporada. Els socis sènior podran veure tots els partits de la segona volta des de 30 euros (al gol) mentre que els veterans -nascuts l’any 1949 i posteriors- des de 25 (també a gol).

Com a l’estiu hi haurà tres categories d’abonaments en funció de l’edat: infantil (fins a 14 anys), adult (dels 15 als 65) i veterans (més grans de 65) i tres modalitats per la zona del camp: gol (la més econòmica), general i tribuna. Els preus d’infantil són 10 euros (gol i general) i 30 euros (tribuna). Els d’adult 30 (gol), 50 (general) i 110 (tribuna). Mentre que els de veterans són 25 (gol), 35 (general) i 80 (tribuna).

Tothom que ho desitgi pot fer-se soci mitjançant el formulari electrònic a la web i també en les oficines del club. L’horari de les oficines és de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores; i els divendres de 9 a 15 hores.

Tots els preus es poden consultar en el següent enllaç: http://www.uesantandreu.cat/socis/PREUSCAT.pdf

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019