Fes-te soci per la meitat de preu

La Unió Esportiva Sant Andreu ha engegat la campanya de captació de socis per a la segona volta del campionat. Així tots aquells aficionats que es vulguin fer socis en els pròxims dies pagaran la meitat que l’estiu passat. Aquestes tarifes estaran vigents d’avui fins a final de temporada. Els socis sènior podran veure tots els partits de la segona volta des de 30 euros (al gol) mentre que els veterans -nascuts l’any 1949 i posteriors- des de 25 (també a gol).

Com a l’estiu hi haurà tres categories d’abonaments en funció de l’edat: infantil (fins a 14 anys), adult (dels 15 als 65) i veterans (més grans de 65) i tres modalitats per la zona del camp: gol (la més econòmica), general i tribuna. Els preus d’infantil són 10 euros (gol i general) i 30 euros (tribuna). Els d’adult 30 (gol), 50 (general) i 110 (tribuna). Mentre que els de veterans són 25 (gol), 35 (general) i 80 (tribuna).

Tothom que ho desitgi pot fer-se soci mitjançant el formulari electrònic a la web i també en les oficines del club. L’horari de les oficines és de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores; i els divendres de 9 a 15 hores.

Tots els preus es poden consultar en el següent enllaç: http://www.uesantandreu.cat/socis/PREUSCAT.pdf

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS