Pluja de gols per cloure la primera volta

La Unió Esportiva Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria després de quatre jornades i ha esmicolat el filial de l’Elx, en el que ha estat el primer partit de Rubén García com a entrenador del primer equip al Narcís Sala (3-0). Els andreuencs s’han espolsat tots els complexos i ben aviat han encarrilat una victòria clau per afrontar (avui s’ha acabat la primera volta de la lliga) el segon tram de campionat i per acabar amb una sequera de cinc partits consecutius sense marcar com a local. Assimilada l’amarga i injusta derrota a Xàtiva, Rubén García Vilagrasa s’ha rescabalat amb el debut somiat a casa en el primer partit de l’any. I és que als dos minuts de partit, el Sant Andreu ha començat a canviar la dinàmica quan Bruno inaugurava el marcador. El brasiler ha aprofitat una excel·lent assistència de Víctor per superar el porter José Carlos amb un xut creuat. La superioritat andreuenca ha estat total en aquesta primera part i bona mostra és que els locals han perdonat el segon gol, fins a tres vegades. Un inspiradíssim Bruno l’ha tingut dos cops. Als 20 minuts, després d’una bona jugada personal, el seu xut ha sortit fregant el pal i als 34’ ha estat José Carlos qui s’ha lluït després d’una altra bona assistència de Víctor. Un minut després, ha estat Iván Guzmán (un cop més esplèndid al lateral dret) qui ha estat a punt de fer el 2-0, però el seu xut després d’altra bona triangulació amb un omnipresent, Víctor ha fregat el pal quan el Narcís Sala ja havia cantat el gol.

Clar domini andreuenc en un primer temps en què l’Elx només s’ha acostat en un xut llunyà d’Anaba que ha tret bé Morales. A la represa, l’equip lluny de conformar-se ha sortit decidit per feina i només començar el segon temps ha arribat el segon. Una falta llançada per Ton Alcover ha acabat amb la pilota enviada a córner per la barrera. El mateix Ton ha fet servir l’estratègia i ha fet una centrada precisa a Manu Viale que arribant des del darrere enviava la pilota a la xarxa. El gol ha fet justícia al que s’estava veient al Narcís Sala i ha alliberat un equip que espera que aquest triomf sigui un punt d’inflexió a la lliga.

Felipe -als 56 minuts ja ha avisat però ha rematat malament en immillorable posició- ha fet el tercer però l’àrbitre ha anul·lat el gol per un fora de joc molt rigorós (66′) mentre que Morales -blocant amb molt bons reflexos una rematada enverinada de Jairo (60’)- ha evitat que el filial de l’Elx entrés en el partit en l’única aproximació realment perillosa.

Quan semblava que el 2-0 seria el resultat definitiu, Iván Guzmán ha consumat un excel·lent partit individual i col·lectiu batent José Carlos amb una precisa vaselina. El partit ja estava decidit. El 3-0 és la millor medicina per rebre diumenge el Nàstic. Serà el primer enfrontament de la segona volta, contra un rival que no ha oblidat que el Sant Andreu va guanyar en el debut al Nou Estadi (0-1). Tot i això, s’ha de puntuar abans d’afrontar dos desplaçaments consecutius. L’equip els espera amb una bona dosi de confiança gràcies al triomf contundent i clar assolit aquest matí.

Foto: JUDIT ANDREU

UE SANT ANDREU: Morales, Guzmán, Lucas Vale, Manu Viale, Jilmar, Carroza, Ton Alcover, Xavi Jiménez (Azparren 78’), Víctor, Felipe (Joel 84’) i Bruno (Nuha 67’).

ELX IL·LICITÀ: José Carlos, Nacho Porcar, Fran Mártinez, Luca (Pepe 54’), Hostanch, Ivan Agudo (Jairo 54’), Anaba, Mario, Liberto, Javi Llor i Rubio (Gonzalo 71’).

ÀRBITRE: García Ballesteros (La Rioja) Va ensenyar targeta groga a Victor (77’) i Carroza (80’), del Sant Andreu; i a Liberto (64’) i Jairo (77’), de l’Elx Il·licità.

GOLS: 1-0, Bruno (2’). 2-0, Manu Viale (47’). 3-0, Guzmán (89’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS