Punt treballat i penal no assenyalat a Vila-Real

La Unió Esportiva Sant Andreu ha obtingut un meritori empat en la seva visita a Vila-real. El conjunt andreuenc ha fet un extraordinari partit i ha sabut controlar a un rival al qual ha tallat una ratxa de cinc victòries consecutives. El partit ha estat molt disputat entre dos equips que han hagut de treballar de valent per aguantar el resultat inicial. Poques oportunitats de gol, però molt de desgast. Malgrat la igualtat que ha imperat durant els 90 minuts, els quadribarrats s’haurien d’haver-se emportat la victòria si l’àrbitre hagués assenyalat un clar penal sobre Ibon. El col·legiat però ha interpretat que el basc es va llançar a la piscina i el va amonestar (34′).

A la primera part, el domini ha estat altern tot i que les oportunitats més clares han estat del bàndol visitant. Tres minuts abans del penal, no assenyalat i que hauria d’haver avançat els visitants, Ton Alcover ha pogut sorprendre en un llançament de falta però el seu xut l’ha aturat Bañuz. L’única oportunitat clara dels locals ha estat en l’última jugada de la primera part. Una bona rematada de Tano que Morales ha refusat a córner amb una gran en una exhibició de reflexos.

A la segona part, el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica tot i que el Sant Andreu ha fet un pas endavant i durant molts minuts ha estat molt superior al filial groguenc. Als 52 minuts, Bruno ha pogut marcar però el seu xut l’ha tret Israel Puerto (52′). Deu minuts després, Felipe s’ha precipitat en la rematada en immillorable posició després d’una bona jugada de Xavi Puerto i als 78′, Bruno ha culminat amb un xut massa centrat un molt bon contracop. Als últims minuts, malgrat que el Vila-Real s’ha apropat una mica més a l’àrea de Morales, els andreuencs han sabut aguantar l’empat sense haver de patir.

El partit ha servit perquè Rubén Martínez (va alternar les dues bandes) disputes el seu primer partit com andreuenc. També ha reaparegut Calderón, a molt bon nivell i Llamas ha demanat el canvi per una sobrecàrrega. L’equip torna a jugar lluny de Sant Andreu la setmana vinent. L’equip tractarà de seguir sumant al camp de l’Hospitalet. El partit és diumenge a les 12.

VILA-REAL B: Bañuz, Blazquez, Tano, Israel Puerto, Felipe, Pepe Palau, Sergio, Jason (Alfonso 80′), Aleix (Nahuel 65′), Esteve (Naranjo 65′) i Fran Sol.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas (Felipe 60′), Manu Viale, Azparren, Jilmar, Ton Alcover, Ibon, Ruben Martínez (Calderón 58′), Xavi Puerto (Xavi Jiménez 82′), Gumán i Bruno.

ÀRBITRE: Jorge Diaz Escudero (Múrcia).Va amonestar Llamas (21′), Ibon (34′), Azparren (36′) i Puerto (42′),
del Sant Andreu; i Tano (30′) i Pepe Palau (74′), del Vila-real.

FOTO: Levanto EMV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS