Rubén Martínez, nou jugador del Sant Andreu

Rubén Mártinez s’ha convertit en nou jugador de la Unió Esportiva Sant Andreu. Rubén, de 25 anys, va signar ahir el contracte que el converteix en  nou jugador quadribarrat. Interior esquerre, polivalent i molt ràpid és un jugador amb experiència a la categoria. Format a les categories inferiors del FC Barcelona, és un extrem molt habilidós que reforça una de les posicions que el club considerava prioritària. “És un jugador molt ràpid, desequilibrant i que té gol. És un molt bon reforç”, explica el tècnic, Rubén García Vilagrasa.

Rubén va ser un home clau en la bona temporada que va fer l’any passat l’Alcoià. Va jugar 29 partits i va aconseguir marcar 3 gols (un d’ells al Narcís Sala). Rubén ha estat dues temporades en el filial del Celta i en l’Alacant. A banda de les categories inferiors del Barça també ha jugat en el Màlaga B i el Premià.

RUBEN MARTÍNEZ GRANJA (Maó – 08/12/1989)

Trajectòria:

  • Categories inferiors del Barça, fins a la categoria de juvenil
  • Màlaga B (2008-2009)
  • Premià (2009-10)
  • Alacant (2010-2011)
  • Celta B (2011-2013)
  • Alcoià (2013-2014)

Rubén està en condicions de debutar dissabte vinent contra el Vila-real B si el tècnic ho considera oportú. L’interior esquerre explica que s’ha decidit per la proposta andreuenca perquè “és un repte molt il·lusionador i ambiciós.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS