Rubén Martínez: “Quan van trucar-me no vaig dubtar en cap moment”

Rubén Martínez ha viscut avui el seu primer dia com a jugador andreuenc. Content i amb ganes de començar a competir, l’extrem mostra la seva satisfacció per arribar al Narcís Sala: “Quan el meu representat em va presentar l’oferta i em va explicar les aspiracions, vaig dir-li que endavant. És un projecte molt ambiciós i tothom té moltes ganes de créixer. Vinc al lloc ideal.” El seu cas és una mica curiós perquè a l’estiu va rebutjar diferents ofertes de segona divisió B, de clubs importants: “Tenia emparaulat el fitxatge amb un club de segona però al final, l’últim dia….. Va ser una gran decepció però ara toca passa plana.”

Tot i estar sis mesos sense competir diu que la forma física no serà cap problema: “He estat treballant amb un equip de segona B. Em falta el ritme de partits, això s’agafa competint i ho estic desitjant.” En aquest sentit, diu que està a punt per debutar dissabte a Vila-real si el tècnic ho considera oportú: “Estic disponible per al que em digui l’entrenador. Vinc ajudar a l’equip, si hem de començar aquest dissabte molt millor.” Rubén creu que l’adaptació serà ràpida: “Hi ha un molt bon vestidor. Tothom m’ha rebut molt bé i això és molt important. A alguns jugadors els conec bastant com Calderón (l’any passat van coincidir a l’Alcoià) o Ton Alcover i a molts dels altres de referència a la categoria. L’adaptació no serà cap problema. Anirà molt ràpida.” Sobre el seu rendiment, ell no té dubtes: “El que puc prometre és treball. La meva feina serà desequilibrar per banda i intentar fer passades de gol. Estic desitjant-ho.”

Curiosament, dels tres gols que va fer la temporada passada amb la samarreta de l’Alcoià, un va ser al Narcís Sala: “Si, recordo que era a la segona part era el 0-1 després el Sant Andreu va empatar. Tinc molt bon record d’aquest camp.” Si no hi ha contratemps, dissabte a Vila-real debutarà amb la samarreta andreuenca.

Benvingut, Rubén

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS