Rubén s’emporta tothom a Vila-real

La Unió Esportiva Sant Andreu visita demà la Ciutat Esportiva del Vila-real amb la clara intenció d’endur-se els tres punts i recuperar posicions en la classificació (17 hores). La manera com es va perdre -donant molt bona imatge i amb un arbitratge molt polèmic- la setmana passada contra el líder, el Nàstic de Tarragona (0-1), encara ha enrabiat més uns andreuencs que consideren que un triomf contra el filial del Vila-real seria un cop d’autoritat. De fet, és el primer dels dos desplaçaments consecutius (la setmana vinent el Sant Andreu jugarà a l’Hospitalet) en els que el tècnic, Rubén García, assegura que s’ha de puntuar: “L’última derrota a casa contra el Nàstic ens obliga a tractar de recuperar els punts lluny del Narcís Sala. Som conscients de la dificultat d’un equip que a casa és molt fort però viatgem amb la intenció de sumar i si poden ser tres punts molt millor.” No li falta raó al tècnic quadribarrat. Dels 29 punts que té el conjunt groguenc (és vuitè a quatre punts de la zona de play-off), 21 els ha aconseguit com a local. Dels 10 partits que ha disputat a la Ciutat Esportiva només ha perdut un -contra el Saragossa B (1-4), a principis d’octubre- i ha encadenat cinc victòries consecutives, una ratxa que l’ha permès enganxar-se a les posicions després d’un inici en què va ocupar la part baixa de la classificació.

La gran novetat en la llista andreuenca és la presència de l’extrem, Rubén Martínez. L’exjugador de l’Alcoià ha entrenat al mateix ritme que els seus companys i està en bona forma física. De fet, el mateix entrenador ha confirmat que l’últim fitxatge debutarà aquest cap de setmana. També és una molt bona notícia el retorn de Joaquín Calderón després de la lesió al turmell que va patir a Elda i que l’ha impedit participar en els últims quatre partits. El tècnic té les baixes d’Adrià Borreda (l’únic lesionat), Carroza, Lucas Viale i Víctor (tots tres sancionats). Tot i això, a Vila-real viatjaran els 21 integrants de la plantilla. Els 17 disponibles són: Manu, Morales, Jilmar, Azparren, Jeffersson, Llamas, Manu Viale, Ton Alcover, Xavi Jiménez, Felipe, Ibon, Rubén García, Nuha, Bruno, Calderón, Puerto i Guzmán.

Pel que fa al Vila-real, el seu entrenador Paco López té les baixes per sanció de David Cubillas i Anton Shvets. S’afegeixen a les dels lesionats Alic i Pablo González.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS