Acabat l’entrenament matinal, la plantilla de la Unió Esportiva Sant Andreu s’ha desplaçat fins a la Casa Asil de Sant Andreu per tal de felicitar l’Any Nou als diferents residents. L’expedició ha estat encapçalada pel president de l’entitat, Marcos Martins, que també ha anat acompanyat de la directora esportiva, Bibian Weggelaar. Els jugadors i el cos tècnic -els únics que s’han absentat han estat Lucas Viale, Puerto i Llamas que havien de fer-se unes proves mèdiques fóra de les instal·lacions del club- han estat departint una bona estona amb els avis i àvies i els han signat diferents targetes com ha estat tradició en els últims anys. La visita -que en un primer moment s’havia de fer abans de Nadal però és que va postposar per l’avançament del partit contra l’Olímpic de Xàtiva- ha generat molt d’entusiasme entre la gent gran del poble. El president, Marcos Martins, i el capità, José Miguel Morales, han felicitat l’any a la gent gran i els han desitjat molta salut. També els han convidat personalment al Narcís Sala a presenciar algun partit i és possible que el pròxim diumenge, contra el Nàstic, hi hagi una representació a l’estadi andreuenc. La visita mostra el compromís del club amb la gent més vulnerable. Va ser un detall amb la gent gran en unes dates tan assenyalades

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS