​​El cadet F, en els llocs capdavanters

Aquesta setmana volem presentar el Cadet F. L’equip entrenat per Javier Soriano està fent una molt bona temporada. Després de la disputa de les primeres catorze jornades, els andreuencs són tercers a dos punts del segon, el Sagrerenc, i a nou del líder, el Júpiter. El cadet ha guanyat 9 partits. Ha empatat tres i ha perdut dos. La plantilla la configuren els següents membres. A la filera superior de dreta a esquerra: Nil (entrenador ajudant), Javi Soriano (entrenador), Raul Moreno, Arnau Abarca,Alejandro Velasco, Gerard Candela, Eric López, Víctor Salgado, Joan Vidal, Albert Hernández i Jordi Candela (delegat).

A la fila d’a baix. També de dreta a esquerra: Arnau Álvarez, Albert Palanques, Ivan Cuevas, Marc Sanjosé, Jan Espejo, Joel Camps, Álex Vallespií i David Soriano.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS