El benjamí A, cinquè en una lliga tan exigent com la de preferent

El benjamí A de la nostra entitat està realitzant una bona campanya en una categoria tan exigent com és la preferent. Després de la disputa de les 19 jornades de lliga, els andreuencs són cinquens amb 32 punts (deu victòries, dos empats i set derrotes). L’equip entrenat per Ivan Díaz Cano és un dels màxims golejadors del campionat amb 52 gols (una mitjana de gairebé tres per partit).

L’equip el formen els següents integrants: Marc Ballart, Oriol Díaz, Alejandro Redondo, Gorka Boada, Bryan Lozano, Izan Montenegro, Joan Ruiz -a la segona filera d’esquerra a dreta-, Yuta Maeda, Rubén Díaz, Adrià Dosaigües, Sergi Gálvez i Marc Martínez -en la filera d’abaix també d’esquerra a dreta-.

El cos tècnic està integrat per Arnau Jariod (segon entrenador), Marc Priego (porter del juvenil A i entrenador de porters), Enric Martínez (delegat) i Ivan Díaz Cano (entrenador) -en la filera de dalt també d’esquerra a dreta-. La plantilla es completa amb la mascota (el ninot Coco que va a tots els partits) que es diu Espavila.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS