El benjamí E i una reacció espectacular

Molt meritori està sent l’últim mes de competició que està fent el nostre benjamí E. L’equip, format tot per jugadors de primer any, milita en el grup 9 de la segona divisió. Després d’un inici en què els hi va costar adaptar-s’hi (deu derrotes), l’equip ha reaccionat i bona mostra és que ha guanyat tres dels últims quatre partits. Especialment meritòria va ser la victòria aconseguida el passat cap de setmana quan van sorprendre el Barça en la Ciutat Esportiva Joan Gamper (1-3). Dotzens a la classificació, estan disposats a donar molta guerra en la segona volta de la temporada.

L’equip està format pels següents jugadors Daniel Herrera, Pau López, Lawrence Pérez, Max Valenzuela, Gerard Canet, Joel Egusquiza, Yasin Djilali, Guillem García, Jan de Alfonso, Joan Prenafeta, Anthony Bermeo i Pau Amoròs. El tècnic és Javier Estévez, el seu ajudant Seoahju Ryu i el delegat Sergi de Alfonso.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS