El femení A obté per fi la recompensa

Un diumenge més, el femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu sortia al Narcís Sala amb la ferma intenció de donar una alegria i d’intentar posar una espurna d’esperança i llum entre tanta foscor. La necessitat, més anímica que competitiva de guanyar marcava la prèvia d’un partit contra un Transportes Alcaine que es presentava al Narcís Sala després d’un llarg desplaçament des de Saragossa. Els aragonesos també havien de sumar per no apropar-se a les posicions de descens.

Els primers minuts, el partit va començar bastant igualat. Els dos equips es van repartir la possessió de la pilota i la intensitat del partit va originar que es veiessin poques oportunitats, a les àrees. Tot i això, les primeres aproximacions van ser de part visitant amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa quadribarrada. La velocitat d’Elena Pradilla posava en perill la porteria defensada per primer cop per Mireia Vintró, portera del juvenil de la casa que debutava al primer equip per les lesions de Sonia Llop i Natàlia López.

A poc a poc, les noies de Sergio Martínez i Roberto Merchán van apaivagar els nervis i van començar a trenar i combinar. Arran del minut 25, les sensacions van ser diferents i el conjunt local va començar a apropar-se cada cop amb més perill a la porteria d’un Transportes Alcaine que va anar retrocedint i defensant cada cop més a prop de la seva àrea. Tot i això, el Sant Andreu no va aprofitar les diferents arribades i no va acabar de materialitzar en ocasions diferents aproximacions de Yanira i Carla Sagré pels extrems. Es va arribar al descans amb la impressió que l’equip local es trobava molt còmode al camp a diferència del primer tram de partit.

A la represa, el conjunt quadribarrat va continuar dominant i, per fi, en una bona combinació Laia Castilla aprofitava una magnífica passada a l’espai de Marta Zaragoza i amb una bona vaselina va avançar el conjunt local al minut 64. Com és habitual aquesta temporada, la sort no acostuma a somriure a un Sant Andreu que quatre minuts després, a la sortida d’un corner es feia un gol en pròpia porta -Anna Llaona, en una jugada molt desafortunada-. L’equip aragonès, en una de les poques aproximacions, va colpejar anímicament un Sant Andreu que no va abaixar els braços. El partit no va canviar de tònica. La portera visitant Nerea Gorro va evitar el 2-1 en dues boníssimes intervencions. Primer en un mà a mà davant Marlene Villanueva i després en un xut creuat de Clàudia Granja.
L’equip no es va rendir i quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, una altra magnífica assistència de Marta Zaragoza a l’espai l’aprofitava Carla Sagré per, en el minut 89 de partit, fer esclatar el Narcís Sala amb una bona definició ajustant la pilota a la base del pal dret de la porteria aragonesa.
Aquest cop, era el rival qui en el temps afegit va posar més fe que futbol per assetjar la porteria d’una solvent Mireia Vintró que va fer dues bones intervencions durant el transcurs de la segona part. El col·legiat va decidir allargar el patiment fins al minut 96 on després d’un corner visitant ben defensat posava punt final a un competit matx.

Per fi, el femení va aconseguir el premi a tant esforç i patiment. Una victòria (onze jornades després) amb regust èpic que anímicament aporta molt més que tres punts que el treuen, també per fi, de l’última posició de la classificació.

UE Sant Andreu: Mireia Vintró, Eybis Medina (Clara Bujella 62’), Júlia Jarque, Mariona Masferrer, Anna Llaona, Marta Zaragoza, Carla Sagré, Laia Castilla (Clàudia Granja 76’), Marlene Villanueva, Carla Borràs (Gemma Casteló 46’) i Yanira Penin.

CD Transportes Alcaine: Nerea Gorro, Carolina Garcia, Laura Boix, Naima Garcia (Alejandra Berval 79’), Diana Martín, Ana Saenz, Elena Pradilla (Irene Gamarre 68’), Barbara Gallego (Laura Palomino 46’), Carolina Del Pil, Rocio Siro i Teresa Rey.

Gols: 1–0, Laia Castilla (64’); 1–1, Anna Llaona, en pròpia porta; 2–1, Carla Sagré (89′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS