El futbol base amb el primer equip

Aprofitant que aquest cap de setmana no hi ha partits de futbol de base (a banda de ser jornada de descans en moltes categories s’han anul·lat els partits de lliga nacional juvenil, els ajornats i els amistosos que hi havien previstos), la Unió Esportiva Sant Andreu fa una crida a tots els integrants del futbol de base perquè diumenge vinguin a veure el primer equip. Els punts contra l’Hèrcules són transcendentals i és per això que els jugadors necessiten el suport dels aficionats i dels membres dels diferents equips del club. A més, és un molt bon dia perquè tots aquells nens que habitualment no poden veure els partits del primer equip per incompatibilitat horària puguin assistir al Narcís Sala. L’equip, més que mai, necessita sentir-se acompanyat.

A banda del primer equip, l’únic equip que jugarà aquest cap de setmana és el femení A (la competició depèn de la Federació Espanyola, no de la Catalana) que jugarà diumenge a les cinc a Lloret.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS