El juvenil manté la ratxa en el retorn de Rubén García

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va aconseguir una nova victòria i encadena sis jornades sense conèixer la derrota. El conjunt andreuenc va haver de treballar molt per derrotar un Gavà necessitat de punts però que es plantava al Narcís Sala en un bon moment de moral després de sorprendre la setmana passada el Barça.

En el retorn de Rubén García Vilagrasa (la feina de Fredi Osorio i Josep Llop ha estat impecable durant els dos mesos que han estat al capdavant de l’equip), el Sant Andreu va sortir per feina. Durant la primera mitja hora va mostrar la seva superioritat però no va poder aprofitar cap de les tres oportunitats que va tenir.

A la represa, els andreuencs van sortir decidits i el Gavà va fer un pas enrere, una circumstància que van aprofitar els locals. Després de dues noves oportunitats més clares fallides, al quart d’hora del segon temps arribava l’1-0. Oriol Fernández va interceptar una passada llarga de l’exporter andreuenc Kilian i va marcar amb l’esquerra des de 30 metres. El gol va fer molt de mal al Gavà i es van veure els millors moments del Sant Andreu. Brian, Alberto i Kevin van tenir l’oportunitat per fer la sentencia però unes vegades el porter i altres la falta de punteria ho van impedir fins que al minut 73, Xavi Pérez de Ros feia el segon després d’una gran jugada col·lectiva. El gol feia justícia als mèrits mostrats al terreny de joc. Durant l’últim quart d’hora, es va poder incrementar la renda però el marcador ja no es va moure. L’equip allarga a sis les jornades sense perdre, manté els cinc punts d’avantatge respecte al Prat i els sis amb la Unificació Bellvitge, abans de començar un tram de competició que serà clau per definir l’ascens.

UE SANT ANDREU: Priego, Pol Fàbrega, Velarde (Nico Costa 80’), Méndez, Pol Huerta, Guillem López, Ferran Roca (Brian 59’), Joel, Oriol Fernández (Xavier Pérez De Ros 66’), Alberto García i Kevin Alarcón (Párraga 73’).

CF GAVÀ: Kilian, Chacón, Pau Mañe (Erik Pérez 66’), Gallardo, Járaba (Aaron Gudjohnsen 69’), Fabra, Arnau Mañé, Acedo (Pujol 85’), Christopher (Canabal 85’), Espinosa i Esteve.

ÀRBITRE: Jorge Pertegal. Va amonestar Velarde (16’), Kevin Alarcón (57’) i Xavier Pérez de Ros (78’) i Járaba (55), del Gavà.

GOLS: 1-0, Oriol Fernández (58’). 2-0, Xavier Pérez de Ros (73’).

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS