El lloc idoni per ressorgir

La Unió Esportiva Sant Andreu surt aquesta tarda cap a Mallorca per enfrontar-se demà a l’Atlètic Balears (12 hores). Els andreuencs estan obligats a puntuar contra un rival directe -té un punt més a la classificació- per canviar la dinàmica i per sortir de la zona compromesa. Les dues últimes derrotes (l’Hospitalet i el Badalona) han complicat l’existència a uns andreuencs que es prenen el partit com una autèntica final. “L’equip necessita recuperar la confiança i això s’aconsegueix sumant punts. Sabem que hem de revertir aquesta situació”, explica el tècnic Rubén García Vilagrasa.

L’entrenador andreuenc és conscient que el partit serà d’exigència màxima contra un rival que es troba en una situació totalment oposada a la dels jugadors andreuencs. Després d’estar pràcticament tota la temporada en zona de descens, els balears han canviat la dinàmica en les últimes jornades. El relleu a la banqueta ha tingut efecte i l’equip no coneix la derrota en els tres partits que l’ha dirigit Gustavo Siviero (va substituir Nico López). Les victòries contra el filial de l’Elx (4-1) i el Real Unión d’Irún -aquest dimecres en copa federació- (2-1) i l’empat a Tarragona, diumenge passat (1-1) donen confiança a uns balears que van ser el primer equip que va assolir la victòria al Narcís Sala, aquesta temporada (1-2).

El tècnic andreuenc torna a tenir la baixa d’Albert Manteca perquè el trànsfer (ha de venir de Tailàndia) encara no ha arribat . Després de dirigir una suau sessió preparatòria aquest matí, el tècnic ha donat la llista de 16 convocats que conformen els següents jugadors: Morales, Manu, Jilmar, Lucas Viale, Carroza, Manu Viale, Llamas, Ibon, Ton Alcover, Xavi Puerto, Guzmán, Bruno, Xavi Jiménez, Rubén Martínez, Calderón i Chaco.

Els mallorquins recuperen al sancionat Joan Vich (no va jugar a Tarragona per targetes). L’única baixa que té Siviero és la del defensa alemany Malik Fathi. El lateral, fitxat en aquest mercat d’hivern, tampoc té el trànsfer a punt. El partit serà arbitrat pel col·legiat canari Melián Socorro. Aquesta temporada ha dirigit un cop al Sant Andreu. Va ser al Narcís Sala contra el Lleida (0-1). L’expedició tornarà a Barcelona només acabar el partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS