El Narcís Sala ha de mostrar el camí

Dues setmanes després de l’agònica i redemptora victòria contra l’Hèrcules (2-1), la lliga torna demà al Narcís Sala. Els tres punts contra els alacantins i el meritori empat (després de jugar l’última mitja hora amb dos jugadors menys) de la setmana passada a València són els arguments dels andreuencs en un partit amb molts al·licients. El de demà serà el debut de Miguel Álvarez a la banqueta andreuenca i el primer test (a València li van faltar dies) per veure si l’equip és capaç de transmetre tot el que els hi demana el nou entrenador. “Resten 12 partits per acabar la lliga i tots tenim clar que amb independència del rival que ens vingui, hem de guanyar tots els de casa. Per això hem de ser un equip amb molta personalitat; veient com està treballant l’equip confio plenament”, d’aquesta manera s’expressa el tècnic andreuenc en un partit en què creu que el factor camp ha de ser clau. “Malgrat que la situació és delicada, els he insistit molt als jugadors que hem de tractar de fer un bon futbol. Això comença per ser intensos, per posar molt de ritme i per angoixar el rival. En aquesta categoria jugar a casa és fonamental. Hem de demostrar-lo. Insisteixo, estic tranquil perquè en el dia a dia, els jugadors m’estan transmetent moltes coses. Molta actitud i molt treball, aquest és el camí. L’objectiu és fer aflorar el talent que estava amagat però que tenim.” Una setmana més i com no podia ser d’una altra manera, l’equip té baixes importants. Fins a tres canvis obligats haurà de fer el tècnic andreuenc per culpa de les targetes. Llamas, Rubén Martínez (expulsats els dos) i Ibon (va veure la cinquena groga del segon cicle) estan sancionats. A més, el tècnic manté els dubtes de Bruno, Xavi Jiménez i Azparren. Els tres s’han entrenat a un ritme inferior i seran dubte fins a l’últim moment. Tot i això, formen part d’una llista de 19 jugadors en la que també està Lucas Viale. Després de dirigir aquest matí l’última sessió preparatòria, el tècnic ha donat una convocatòria que conformen: Morales, Manu, Guzmán, Manu Viale, Lucas Viale, Azparren, Marti Tapia, Jilmar, Carroza, Xavi Jiménez, Felipe, Ton Alcover, Calderón, Víctor, Manteca, Nuha, Bruno, Chaco i Xavi Puerto.

L’Alcoià arriba al Narcís Sala avalat per la victòria contra el líder, el Nàstic (1-0) en el partit que va signficar el debut del tàndem format pels tècnics Óscar Sempere i Andrés Palop. L’entrenador de la casa i l’exporter del València i Sevilla s’estrenen lluny d’El Collao després de la destitució d’Òscar Cano. Candidats a una de les quatre places per disputar la lligueta d’ascens (estan a quatre punts del quart lloc), el conjunt d’Alcoi viatja avui amb la intenció de posar fi a la ratxa de tres partits sense puntuar la victòria lluny del seu camp -derrotes a Mallorca (1-0), Huracán (4-1) i Elx (2-1). Un bagatge que sumats als 4 punts de 21 possibles van costar-li el lloc a l’entrenador. Pel partit de demà tenen les baixes de Víctor Mongil, Alfara o l’exandreuenc Francis Ferrón, els tres per targetes. El partit serà arbitrat pel col·legiat Cid Camacho, de Castella-Lleó.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS