La primera de les 13 finals

La Unió Esportiva Sant Andreu visita demà la Ciutat Esportiva del València per jugar contra el filial valencianista. Serà la primera de les tretze finals que li resten al conjunt andreuenc en el partit que significarà el debut de Miguel Álvarez, a la banqueta (12 hores).

Malgrat que només ha fet quatre entrenaments, el nou entrenador creu que l’equip està capacitat per començar a imposar la seva filosofia de joc. Avalats per l’èpica victòria contra l’Hèrcules -l’equip es va estrenar en aquesta segona volta-, l’equip viatja convençut que tindrà possibilitats d’endur-se els tres punts. No serà fàcil contra un filial que practica bon futbol i que si per una cosa s’ha caracteritzat és per assegurar els punts com a local. Dels 32 punts que ha sumat, 27 els ha fet en els partits de casa. Set victòries, dos empats i una ratxa de gairebé tres mesos d’imbatibilitat -l’última derrota va ser contra l’Olot (1-3), el 29 de novembre- que els permet estar en la zona mitjana de la classificació.

El València té cinc punts més que els anreuencs amb la qual cosa una victòria seria un cop d’efecte perquè l’equip entrenat per l’exinternacional Curro Torres passaria a ser un rival directe.

Miguel Álvarez afronta el seu debut a la ciutat esportiva Antonio Puchades amb les baixes de Lucas Viale (a banda d’estar lesionat compleix el seu segon partit de sanció), Xavi Jiménez i Bruno Vinicius (els dos amb molèsties als abductors). Després de dirigir una suau sessió preparatòria aquest matí el tècnic ha donat una llista de convocats que conformen els següents jugadors: Morales, Manu, Llamas, Manu Viale, Azparren, Carroza, Rubén Martínez, Ibon, Ton Alcover, Víctor, Guzmán, Calderón, Xavi Puerto,  Nuha, Chaco i Manteca.

El partit serà arbitrat pel col·legiat murcià Navarro Fuentes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS