L’Igualada acaba amb la ratxa del femení A

El femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu ha fet un pas enrere en vista les aspiracions de mantenir la categoria. Després d’aconseguir dues victòries consecutives, les andreuenques van perdre a casa contra l’Igualada un partit que es va complicar des de l’inici (0-2). Als set minuts de partit, les visitants es van avançar gràcies a una bona rematada de Núria Miquel després d’un llançament de córner.
Tot i el gol, les quadribarrades van reaccionar i van passar a portar clarament el domini de partit. L’Igualada ha reculat i es defensava buscant sorprendre al contracop. La bona actuació de la portera Noelia i la contundència de la defensa visitant ha impedit que l’empat arribés abans del descans.
A la represa, el partit s’ha acabat de complicar només començar. Era el primer minut quan Mariona executava magistralment una falta, feia inútil l’estirada de la portera andreuenca Natàlia i col·locava el 0-2 al marcador. Malgrat que les andreuenques no ho van deixar d’intentar, el partit es posava impossible. Les jugadores de Sergio Martínez i Roberto Merchán ho intentaven de totes les maneres però l’ofici de l’Igualada impedia que arribés un gol que col·loqués les andreuenques en el partit. Al final, el marcador ja no es va moure. La derrota és un cop dur per les aspiracions del Sant Andreu, que malgrat tot han de seguir creient en la salvació fins que aquesta sigui impossible matemàticament. Ara, a falta de 12 jornades, les andreuenques estan a sis punts del Vic (qui marca el descens). L’única manera és tractar de sumar. La setmana vinent intentaran sorprendre el Badalona, quart classificat. És l’únic camí.

Sant Andreu: Natàlia López, Ines Arozarena (Michelle 72’), Júlia Jarque, Mariona Masferrer, Eybis Medina, Marta Zaragoza, Maria Isabel (Yanira Penin 64’) , Laia Castilla (Gemma Casteló 64)’, Núria Vila, Marlene Villanueva i Carla Sagré.

Igualada: Noelia Garcia, Janet Mendoza, Carla Navarro (Alert 55’), Miriam Solias, Jessica Pablos, Marta Cuadras, Mariona Marsal (Marta Saez 66’), Araceli Barroso, Marina Salanova, Núria Miquel i Judit Pablos.

Gols: 0–1, Núria Miquel (7’). 0–2, Mariona Marsal (46’).

Àrbitre: Boix. Va ensenyar targetes a Mariona Masferrer i Eybis Medina, del Sant Andreu i Núria Miquel, de l’Igualada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS