Quarta victòria consecutiva d’un juvenil A en ratxa

El juvenil A es troba en un excel·lent moment de forma i de resultats i ho va refrendar aquest cap de setmana assolint la quarta victòria consecutiva i mantenint la plaça d’ascens a la divisió d’honor.

Els andreuencs van haver de treballar molt contra un Mollet que va arribar al Narcís Sala molt necessitat de punts per no caure en els llocs de descens. El conjunt de Fredi Osorio i Josep Llop va ser el clar dominador del partit però els visitants van plantar cara especialment en uns primers minuts molt intensos. De fet, el Mollet es va poder avançar en dos ràpids contracops en aquests primers 20 minuts. Després d’aquests ensurts inicials, els quadribarrats van tenir bones oportunitts (Oriol Fernández, Brian i Pol Huerta, a la sortida d’un córner) per avançar-se abans del descans però el marcador no es va moure.

A la represa, el Sant Andreu va anar clarament pel partit contra un Mollet que va fer un pas enrere. El domini es va anar incrementant i al minut 58, després d’una gran jugada de Pol Fàbrega, que va recuperar una pilota en mig del camp va arribar el gol. El quadribarrat va driblar fins a tres defensors, per plantar-se sol a l’àrea i inventar-se una passada magistral perquè Velarde a plaer marques l’1-0.

A partir d’aquell moment el Mollet va començar a estirar-se i a abocar-se ofensivament, sense generar gaire perill gràcies a la bona actuació de la defensa quadribarrada. Els andreuencs van perdonar diferents oportunitats per sentenciar, però la gran actuació defensiva va ser clau per assolir la quarta victòria consecutiva. Diumenge, buscaran la cinquena al camp de la Vila Olímpica.

UE Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fabrega (Nico Costa 59’), Cristian Pazo, Pol Huerta, Jordi Méndez, Albert Párraga, Brian Ragageles (Kevin Alarcón 68’), Joel Armengol, Oriol Fernández (Xavier Pérez 76’), Alberto García (Polo 88’) i Sergio Velarde

UE Mollet: Jonatan, Cristián Gómez, Marc García, Villanueva, Carles Blanch, Luengo, Belenkiy (Edgar 52’), Alejandro Carmona (Allan 65’), Marcos Gutiérrez (Castro 72’), Vega (Kasmi 65’) i Gurrea.

Àrbitre: David Rovira. Amb el partit acabat va expulsar Cristian Pazo, del Sant Andreu; i Carles Blanch, del Mollet. Va amonestar Pol Fábrega (33’), Jordi Méndez (44’), Cristian Pazo (52’), Sergio Velarde (77’) i Carmona (20’), Salvador (43’), Christian Gómez (63’) i David Villanueva (70’), del Mollet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS