Segona victòria consecutiva del femení A

Per primera vegada a la temporada, el femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu ha sumat dues victòries consecutives en una jornada en què ha donat un gran pas en la seva lluita per a la permanència. El conjunt andreuenc arribava a Lloret amb molt bones sensacions després d’haver trencat la ratxa de derrotes contra el Transportes Alcaine, tot i que calia veure com reaccionava l’equip després que la setmana passada no hi hagués lliga per la convocatòria de les seleccions autonòmiques.

Els primers minuts de partit, van ser amb molts nervis i poca claredat. La necessitat de sumar dels dos equips (el Lloret tenia els mateixos punts que els andreuencs) van fer que el partit fos d’anada i tornada, fet que no beneficiava als quadribarrats. A més, al minut dos de partit el Lloret s’avançava gràcies a un gol d’Ana Crillo que aconseguia batre en el mà a mà a Natàlia López que tornava a l’onze inicial després de recuperar-se de la lesió a les cervicals que es va fer al camp del Vic.

Malgrat l’1-0, les andreuenques no es van desesperar. Al quart d’hora, en una bona arribada per l’extrem esquerre, un centre enverinat de Yanira Penin es va convertir en un gol en pròpia porta de Mireia Lucena.
A punt d’arribar al descans, en una altra jugada en què la defensa quadribarrada no va estar ajustada, Marta Enrich tornava a posar per davant el Lloret. Va ser un gol que va arribar després de rebots i disputes dins l’àrea i que va acabar amb la pilota al fons de la xarxa andreuenca. Poca fortuna i manca de contundència de la defensa que els va fer anar en desavantatge al descans.

Al segon temps, en canvi, el conjunt andreuenc surt molt més confiat i decidit a imposar el seu joc contra un Lloret que basava les seves opcions ofensives a buscar jugades a l’espai amb les seves rapides davanteres. El partit es va traslladant al camp del conjunt gironí i la porteria de Natàlia Lopez no es veu pràcticament amenaçada. Les ocasions van arribant per part del conjunt visitant que aprofitava els relleus a la banqueta i el desplegament físic en la pressió d’Abril Fabà, juvenil de la casa que debutava amb el primer equip per posar en molts problemes el Lloret.
Al minut 65 de partit, Marta Zaragoza executava una molt bona falta lateral i Carla Sagré enviava la pilota a la xarxa en una bona remada de cap. L’equip es trobava còmode i confiat en la victòria i cinc minuts en una jugada, també a pilota aturada, amb les mateixes protagonistes, suposava el 2-3 (Carla Sagré tocava pràcticament a la línia de gol un centre enverinat de Marta Zaragoza) Tot i algun ensurt en algun córner, el Sant Andreu va aguantar bé i va obtenir un triomf balsàmic. Les dues victòries consecutives han donat aire al conjunt entrenat per Sergio Martinez i Roberto Merchan Estan a quatre punts de la salvació i amb moltes opcions de mantenir la categoria.

CF Lloret: Ivette Agell, Imma Aragones (Rebeca Pesado 84′), Nora Fortes, Ana Nuria Rios, Maria Estrella, Laia Martinez, Mireia Lucena, Marta Enrich (Helena Hernandez 78′), Noemi Pino, Ana Crillo, Cristina Mir.

UE Sant Andreu: Natalia Lopez, Eybis Medina, Gemma Castelo (Inés Arozarena 61′), Mariona Masferrer, Anna Llaona, Marta Zaragoza, Carla Sagré, Laia Castilla (Jessica León 77′), Claudia Granja (Abril Fabà 52′), Marlene Villanueva, Yanira Penin (Carla Borràs 86′).

GOLS: 1-0, Ana Crillo (2’). 1-1 Mireia Lucena en propia porta (17′); 2-1 Marta Enrich (43′); 2-2 Carla Sagré (65′); 2-3 Carla Sagré (70′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS