Un gol en temps de descompte impedeix la cinquena Victoria consecutiva del juvenil A

El partit contra la Vila Olímpica va estar marcat per les absències. Fredi Osorio i Josep Llop van haver de treballar de valent per confeccionar un onze perquè de les set baixes, cinc eren en la línia defensiva. Les reduïdes dimensions del camp i les urgències del rival (penúltim amb la necessitat de sumar punts) van fer que el partit tal com es presagiava fos molt competitiu. De fet, els locals van començar molt forts buscant la porteria de Marc Priego contra un Sant Andreu desconegut que va patir de valent. En aquests primers 20 minuts, la Vila Olímpica va poder avançar-se. Tot i això, a partir de la mitja hora, els andreuencs van començar a imposar el seu joc. Abans del descans, podien haver fet el 0-1 en una doble oportunitat. Primer la va aturar el porter i el refús posterior, va caure a peus de Kevin que la va estavellar en el pal. Malgrat que es va arribar al descans amb bones sensacions, el Sant Andreu no va demostrar la seva superioritat. A la represa, va portar la iniciativa i va trepitjar àrea. Fruit d’aquest canvi de guió, el gol va arribar al minut 58 quan Oriol Fernández va ser objecte d’un clar penal que li va fer el porter quan ja estava batut. El mateix davanter va establir el 0-1. Els andreuencs van tenir la sentència en una bona oportunitat de Brian que va marxar per molt poc. A un quart d’hora del final, l’expulsió d’Adrià per doble targeta va donar vida a la Vila Olímpica. Els quadribarrats van defensar la seva renda tractant de sorprendre al contracop. Quan la victòria semblava al sac, en l’última jugada del partit (temps de descompte), una pilota perduda al mig del camp la va aprofitar el conjunt local per fer una passada llarga que va agafar l’esquena a la defensa i que va permetre a Javi Navarro definir l’un contra un amb Marc Priego Un cop dur en un primer moment esmorteït després pels resultats de la jornada.

VILA OLIMPICA CLUB ESPORTIU: Medina, Canavese, Brizuela, Bautista, Hermida, Romero, Periañez (Lanzarote 65’), Juanjo Navarro (Sesma 79’) Javier Navarro, Aleix Ballesteros i Iván García

UE SANT ANDREU: Marc Priego, Adrià López, Velarde, Pol Huerta, Nico Costa, Guillem López, Xavier Pérez (Brian 55’), Joel Armengol, Oriol Fernández (Polo 88’) Alberto García (Párraga 75’) i Kevin Alarcón (Ferran Roca 68’).

ÀRBITRE: Gerard Castellet. Va expulsar per doble groga Adri López (66’ i 78’), del Sant Andreu. Va amonestar amb targeta groga Juanjo Navarro (38’), Medina (57’) i l’entrenador, Jaume Ferri (89’), del Vila Olimpica; i Pol Huerta (68’) i Oriol Fernández (87’), del Sant Andreu.

GOLS: 0-1, Oriol Fernández, de penal (57’). 1-1, Javi Navarro (92’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS