El benjamí F arriba a les onze victòries

El benjamí F de la nostra entitat està fent una molt bona temporada en el grup 6 de la tercera divisió. Després de la disputa de les disset primeres jornades de lliga, l’equip es troba classificat en la quarta posició. Els andreuencs sumen 34 punts. Han guanyat 11 partits, han empatat un altre i han perdut 5. Els 70 gols que han fet els converteixen en un dels equips més realitzadors del grup L’equip, entrenat per Adrià Cabeza, està format per jugadors de primer i segon any de benjamí (nascuts el 2005 i 2006).

La plantilla la configuren els següents integrants: Víctor Guzmán (delegat), Álex Gutiérrez (segon entrenador), Pau Mora, Sergi Malaguilla, Jordan Cabezas; Oriol Guzmán, Pol Aguilar, Axel Costa, Adrià Cabeza (entrenador) -a la primera filera, d’esquerra a dreta-, Tigran Asilbekyan, Adrià Sbert, Bernat Teixidor, Lautaro Menéndez, Joan Salvans i Mario Cervilla -també d’esquerra a dreta, a la segona filera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS