El benjamí G, un equip en progressió

Com sabeu, des de la nostra pàgina, volem que conegueu els diferents equips de la nostra entitat. Avui, us presentem el benjamí G. L’equip milita al grup primer de la tercera divisió i està fent una molt bona temporada si es té en compte que és un equip nou i que necessita adaptar-s’hi.

Després de la disputa de les primeres 20 jornades, l’equip està en mitja taula. Ha guanyat 7 partits i ha empatat 2. La plantilla està formada pels següents jugadors: Fran López, Kike Vidal, Roberto Mauri, Eric Pérez, Marc Cerezo, Jonathan Pueyo, Nacho Chirino, Héctor Martín, Marc Martínez -d’esquerra a dreta en la fila superior-, Arán Gómez, Adams García, Adrià Pastor i Jan San José. -també d’esquerra, asseguts.

El cos tècnic està format per Sergi Gutiérrez (entrenador), Adrián Lahoz (tècnic ajudant) i Raúl López (delegat).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS