El femení A cau con​​tra el Barça i certifica el descens a preferent

El femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu va encaixar una nova derrota que combinada amb la victòria del Vic –va guanyar amb claredat el Lloret (5-2)- li fa perdre la categoria a falta de quatre jornades per acabar la lliga.

Malgrat que la dificultat era màxima, les andreuenques (abans de començar el seu partit sabien que el Vic havia guanyat i que només els servia la victòria) van tractar de sorprendre un líder que només havia perdut un partit en tota la lliga. Tot i això, el Barça va fer imposar la seva superioritat i es va avançar aviat gràcies a un gol de cap de Puiggrós a la sortida d’un córner (16’). El treball de pressió de les andreuenques va sevir de poc quan als 20 minuts de joc, posava el 2-0 superant Natàlia després d’una gran jugada individual.

A la segona part, tot i que els dos equips van tenir moltes oportunitats, el marcador no es va moure. Les andreuenques no van saber resoldre les seves arribades a l’àrea i el Barça va estar poc encertat en els metres finals. Va ser una derrota digna contra el possiblement millor equip de la categoria. Resten quatre jornades per acabar la lliga. L’objectiu és acabar amb dignitat en el comiat a una categoria en què han militat les últimes cinc temporades.

UE SANT ANDREU: Natàlia López , Inés Arozarena (Isabel 61’), Júlia, Mariona, Eybis, Abril (Gemma 79’), Anna Llaona (Núria Vila 41’), Rosell (Marta Zaragoza 46’), Laia Castilla, Yanira i Carla Sagré.

FC BARCELONA: Marta Alemany, Arola (Laia Muñoz 61′), Queralt, Rovirola, Armengol, Nerea, Pilar Garrote, Sandra Hernández (Anna 82), Garrote, Puiggrós (Irina 70′) i Andrea Sánchez.

GOLS: 0-1, Puiggrós (16′). 0-2, Garrote (22′).

ÀRBITRE: Teruel. Va amonestar Inés (54’) i Marta Zarazagoa (54’), del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS